• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, neživilska trgovina: LJUBLJANA CENTER, GOSPOSVETSKA, 91 m2

800,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Center | Občina: Ljubljana
LJ. CENTER, GOSPOSVETSKA, 91 m2, neživilska trgovina, zgrajena l. 1860, P/3 nad., Poslovni prostor za trgovino ali storitveno dejavnost v pasaži palače Evropa - z eno največjih mestnih frekvenc. Samostojni, dvoetažni prostor z izložbenimi okni preko celotne pasaže, oddamo. Cena: 800,00 EUR/mes
Energ. razred:
 EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 91,00 m2
  • Nadstropje: P/3
  • Ogrevanje z radiatorji
  •  EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Dodaten opis

Palača Evropa je ena najbolj prepoznavnih  in impozantnih stavb v Ljubljani.  Stoji na trgu Ajdovščina, ki že od nekdaj predstavlja prometno stičišče centra mesta Ljubljane. Stavba je v zavesti vsakega Ljubljančana in ki zanjo ne potrebuje  nadaljnje  opise ali razlage.

Gre za najbolj frekventno prometno točko v centru Ljubljane ali celo v Sloveniji.

Trg Ajdovščina  je križišče Slovenske ceste z Gosposvetsko. Od tod naprej se prične peš cona na Slovenski cesti. Prav tako je tu najvišja frekvenca ljudi, ki hodijo po pešpoti ali se vozijo s kolesom ali dnevno obiščejo Mestno knjižnico. Gre za pešpot, ki jo ljudje opravijo med menjavami avtobusnih prog, pešpot od avtobusne/železniške postaje proti preostalem centru mesta, pešpot od Hotela  hotela Lev do starega mestnega jedra, komunikacija med različnimi uradi, ustanovami, poslovnimi hišami ter trgovinami. S prenovo Gosposvetske ceste se je širina pešpoti pred palačo Evropa povečala, saj dosedanja množici ljudi ni zadoščala!

Danes predstavlja palača Evropa poslovno-stanovanjski kompleks. V palači že nekaj let deluje Mestna knjižnica in jezikovna šola Berlitz,  pridružila se je še banka Sparkasse  s kavarno Cacao, Turkish airlines, nadalje pa še turistične agencije ter trgovine in storitve različnih branž. 

Za najem poslovnih drugih poslovnih prostorov v palači Evropa, pošljite povpraševanje na domicil@domicil.si

Lokal št. I pasaža Gosposvetska:

se odpira z izložbami po celotni dolžini pasaže z Gosposvetske z zaščitenim vhodom znotraj pasaže.

Lokal ima dve etaži: v pritličju 47m2 in v zgornji etaži  44,5m2, skupaj 91,5m2 / obračunskih 47m2.

Spodnja etaža je ločena na dva prostora, večjega ob vhodu in manjšega s stopniščem. Lokal ima 5 velikih izložbenih oken (v prenovi), višina že spuščenega stropa je 273cm.

Zgornja etaža je prav tako ločena na dva prostora. Prostor je nižji, z obokanim stropom (h.215-240cm) in ker nima oken, je umetno prezračevan.

Namembnost: lokal je namenjen vsem vrstam dejavnosti, kot so trgovina, storitve, obrtne ali pisarniške dejavnosti. Zgornja etaža je idealna za skladiščni prostor, pakirnico za internetno prodajo ali manjšo delavnico (npr. popravila, šivanje). Lokal ni primeren za dejavnost priprave hrane s kuhanjem, ker ni mogoče speljati odvoda za napo.

Površine: pritličje –  47m2m2,  zgornja etaža 44,5m2 : skupaj 91,5m2 neto / obračunskih 47m2.

Dostop: lokal je enostavno dostopen za dostavo po Gosposvetski cesti 24/7. Parkiranje v bližnjih ulicah ali v garažni hiši Kozolec.

Priključki: lokal je priključen na daljinsko ogrevanje in je v zgornji etaži prezračevan.  Lokal ima priključek za vodo in odtok.  Toalete niso v sklopu lokala, ampak so  skupne v souporabi v atriju. Lasten električni priključek /števec. Optika je na objektu.

Najemnina:

Najemnina znaša mesečno EUR 800,-+ 22% DDV +  stroški in velja za zavezance za DDV.  Želja najemodajalca je, da se DDV pri najemnini obračunava. Pogodba se sklepa za daljše obdobje (zaželeno 5 let). 

Pogoji najema: 2 najemnini varščine. Najemnik prevzema del stroškov, ki jih ima najemodajalec pri oddaji nepremičnine in znašajo EUR 800,-+ 22% DDV.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6496158

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

LJ. CENTER, GOSPOSVETSKA

Oddaja: Poslovni prostor
Nadstropje: PLeto: 1860
91 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1860, pritličje, Poslovni prostor za trgovino ali storitveno dejavnost v pasaži palače Evropa - z eno...
91,00 m2
800,00 €/mesec
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.