• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, stanovanje, 3-sobno: LJUBLJANA BEŽIGRAD, 73 m2

890,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Bežigrad | Občina: Ljubljana
LJ. BEŽIGRAD, 73 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2001, 2/2 nad., Za Bežigradom, na mirni Kolarjevi ulici, nedaleč stran od centra mesta ali obvoznice, oddamo novejše, svetlo in moderno in kvalitetno opremljeno stanovanje, z velikim dnevnim prostorom, kuhinjo, dvema sobama in dnevno toaleto z ločeno kopalnico. Stanovanje ima lepo zunanjo ložo/balkon. Stanovanju pripada 1 parkirno mestom na dvorišču za zapornico. Stanovanje je prazno in na voljo novim najemnikom, oddamo. Cena: 890,00 EUR/mes
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

Na mirni Kolarjevi ulici za Bežigradom, v nizu manjših, novejših blokov, oddamo  urejeno, moderno  opremljeno stanovanje,  z  lepimi, zračnimi sobami.

Stanovanje se nahaja v 2.nadstropju, brez dvigala.  V stanovanju  se vhodna veža  razširi na predprostor, iz katerega je vhod v dnevni prostor, obe sobi , kopalnico, dnevno toaleto. Dnevni prostor je velik in je namenjen tako jedilnici kot dnevni sobi ter ima nadpovprečno visok strop. Vsa oprema je višjega cenovnega razreda. Prostor se nadaljuje  v zunanjo ložo oz. balkon, ki je orientiran proti jugu in notranjem vrtu. Iz dnevne sobe je prehod v ločeno kuhinjo, ki je visoko kvalitetna in opremljena z vsemi aparati (Miele) ter ima vgrajeno manjšo zložljivo mizico za hitre prigrizke.  Na drugi strani stanovanja sta obe sobi. Prva je opremljena kot zakonska spalnica s posteljo in veliko, vgradno garderobno omaro. Druga soba je opremljena kot študijska soba. Kopalnica je prostorna s kadjo, v dnevni toaleti pa je pralni stroj.

Stanovanje je centralno ogrevano (toplovod – brez kurilnih naprav). Dvigala ni. Internet: optika – T2. Orientacija stanovanja sever -  jug.

Parkiranje  je omogočeno na dvorišču stavbe, za zapornico. Parkirnina je vključena v ceno najema.

Varščina: 2 najemnini

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega najemnika brezplačen in brez obveznosti ter podpiše samo potrdilo o ogledu. Pogoj najemodajalca pri oddaji nepremičnine je, da najemnik prevzame plačilo polovičnega zneska za posredovanje, v višini 1, od pogodbeno dogovorjene najemnine. V kolikor se potencialni najemnik s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa najemodajalca,  zavrniti ogled nepremičnine.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6264686

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.