• Podrobnosti oglasa
 • Galerija slik
 • Vsi oglasi ponudnika
 • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: LJUBLJANA BEŽIGRAD, S STROŠKI, 132 m2

2.275,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Bežigrad | Občina: Ljubljana
LJ. BEŽIGRAD, S STROŠKI, 132 m2, pisarna, zgrajena l. 2004, 1/K+P+1+2, Poslovna zgradba Železna c., pisarna oceanskega tipa z vključenimi stroški in souporabo sprejemnih prostorov in toalet, oddamo. Cena: 2.275,00 EUR/mes
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 132,00 m2
 • Nadstropje: 1/K+P+1+2
 • Dvigalo
 • Ločen WC
 • Parkirno mesto
 • Klimatska naprava
 • C (35 - 60 kWh/m2a)
 • Domofon

Dodaten opis

Poslovna stavba Železna cesta stoji na prepoznavni lokaciji v centru poslovnega Bežigrada .

Pritličje je namenjeno javnemu, trgovsko - storitvenemu programu, prvo in drugo nadstropje pa zgolj poslovni dejavnosti. V kletni etaži so na voljo garažna parkirna mesta.

Vhod v poslovno zgradbo je iz umirjene ulice med poslovnimi zgradbami in je opremljen z domofonom. Pisarniški prostori za najem se nahajajo  v prvem nadstropju - mezanin (od skupaj dveh) poslovne stavbe.

V poslovni zgradbi Železna cesta v pritličju že delujejo poznane trgovske verige (DM), v nadstropjih pa renomirane poslovne družbe (KPMG) in odvetniške pisarne.

Za najem: Sejna soba M01- pisarna oceanskega tipa, se nahaja na etaži Mezanin/1.nadstropje - v severnem krilu zgradbe, na njenem krajnem delu ob prehodu med zgradbama. Gre za enotni prostor dimenzij 17m/18m x 7,55m oziroma skupaj neto 132m2.

Zasnova prostora je odprta, moderna in funkcionalna v grafitno sivih tonih. Zaradi izvedbe stropa z vidno konstrukcijo in instalacijami je višina nadpovprečna in presega 3m, kar daje prostoru zračnost in volumen. Prostor je naravno osvetljen s treh strani (V, J Z), a  je okna, ki se spuščajo do tal, možno zastreti z notranjimi Black out paneli ali žaluzijami. Tla so obložena s kakovostnim tekstilnim podom.

Možnost je vgraditve dodatnih predelnih sten ali pregrad po dogovoru. Obstoječa oprema (mize in stoli) ni vključena v najemnino, a je možen dogovor.

Pisarne so prezračevane in ima vgrajeno zračno hlajenje in ogrevanje. Elektro instalacije so vgrajene v parapetne kanale in stebričke. V sredini prostora je na stropu nameščen projektor s platnom, ki je povezan s stranskim ozvočenjem.

Namembnost: pisarne so namenjene pisarniškim dejavnostim, IT, izobraževanjem. V poslovni stavbi že delujejo mednarodna svetovalna družba ter odvetniške pisarne.

Površine: 131,97m2 v izključni neto uporabi in souporabo skupnih prostorov, kot so vhod, dvigalo, sprejemni prostor, toalete.

Dostop in parkiranje : poslovni prostori so direktno dostopni z Železne ceste. V podzemni garaži zgradbe je na voljo do 5 parkirnih mest po ceni 73,20EUR/mesec (60,-€+22%DDV) po parkirnem mestu.

Vsi javni prevozi so v neposredni bližini: vozlišče postaj LPP, bicikeLJ, glavna Železniška in Avtobusna postaja.

Priključki: lokal je priključen na centralno ogrevanje/hlajenje/prezračevanje. Optika je na objektu.

Stroški: Vsi stroški, razen telekomunikacije (telefon/internet), so vključeni v najemnino!

Najemnina: znaša mesečno EUR 2.275,-+ 22% DDV z vključenimi stroški in velja za zavezance za DDV.  Želja najemodajalca je, da se DDV pri najemnini obračunava. Pogodba se sklepa za daljše obdobje (zaželeno 5 let). 

Pogoji najema: 2 najemnini varščine. Najemnik prevzema del stroškov, ki jih ima najemodajalec pri oddaji nepremičnine.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6496333

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

LJ. BEŽIGRAD

Oddaja: Poslovni prostor
Nadstropje: 1/2Leto: 2004
132 m2, pisarna, zgrajena l. 2004, 1/2 nad., Poslovna zgradba Železna c., pisarna oceanskega tipa, neopremljena in souporabo sprejemnih pros...
132,00 m2
1.850,00 €/mesec
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.