• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: LJUBLJANA BEŽIGRAD, AC BARAGOVA, 130 m2

8,00 €/m2/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Bežigrad | Občina: Ljubljana
LJ. BEŽIGRAD, AC BARAGOVA, 130 m2, pisarna, zgrajena l. 1999, 1/1 nad., povezani ali posamezni funkcionalni pisarniških prostorov v kompleksu Autocommerce. Idealno za podjetja, ki želijo navezavo na obstoječe poslovno okolje - avtomobilski program. Odlična lokacija, dobre povezave in možnost širitve, oddamo. Cena: 8,00 EUR/m2/mes
Energ. razred:
 Merjena EI: 59 kWh/m2a

Dodaten opis

Kompleks AC tvori jedro poslovnega centra za Bežigradom, ki ga dopolnjujejo še center AMZS ter bančno trgovski poslovni del na obeh straneh Dunajske ceste. Lokacija je odlično prometno povezana tako s centrom mesta kakor z obvozno cesto, katere izvoz je v neposredni bližini.

Poslovni prostori se nahajajo v kompleksu Autocommerce ob Baragovi cesti, v 1.nastropju nad avtomobilsko delavnico poleg avtopralnice in so idealni za podjetja ki želijo delovno okolje z navezavo na obstoječe poslovno okolje – avtomobilski program. Na voljo je več posameznih ali povezanih pisarn v velikosti od 15 do 45m2 (glej načrt prostora). Pisarne se odpirajo  s stekleno steno proti notranjem hodniku, ki teče ob fasadi objekta. Prostori niso opremljeni. Tla so obložena s tekstilno oblogo, predelne stene so steklene ali v gips-kartonu. Prostori so priključeni na daljinsko ogrevanje in imajo dodatno vgrajen sistem pohlajevanja. Obratovalni stroški niso všteti v ceno najema!

Toaletni prostori in čajna kuhinja so v souporabi s sosednjo delavnico. V neposredni bližini so na voljo tudi skladiščni prostori. Možnost najema parkirnega prostora.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6169062

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.