• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, počitniški objekt, apartma: KOPER, ŽUSTERNA, 45 m2

cca 60,00 €/dan
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Koper | Občina: Koper
KOPER, ŽUSTERNA, 45 m2, apartma, zgrajen l. 1963, 150 m2 zemljišča, pritličje, Opremljeno, TV, parkirišče, vrt, pritličje, oddamo. Cena: cca 60,00 EUR/dan
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Dodaten opis

Oddamo opremljeno stanovanje v pritličju hiše, v katerem se nahajajo spalnica s tremi ležišči, kuhinja z dnevno sobo in kopalnica. Okoli hiše je tudi vrt z vrtno uto. Hiša se nahaja neposredno za Aquaparkom Žusterna ter je le 100 metrov oddaljena od morja. Najem je možen v času zimskih počitnic ter v ostalih dnevih februarja in marca. Stroški in davek so v ceno vključeni! V primeru najema za več kot 5 dni se cena zniža. 


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 040/713-288, 040/566-789

Referenčna št.:
6242360

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.