• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, stanovanje, soba: KODELJEVO, MENARDOVA, 25 m2

150,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Moste-Polje | Občina: Ljubljana
KODELJEVO, MENARDOVA, 25 m2, soba, zgrajena l. 1965, adaptirana l. 2000, 250 m2 zemljišča, 1/2 nad., Dvoposteljna soba za študenta. Od 1.6.2019 dalje. Souporaba kuhinje, kopalnice, pralnice s pralnim strojem, dnevne sobe in dodatnega WC-ja s študenti, oddamo. Cena: 150,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.
V bližini se nahaja/jo:
-- Fakulteta za šport
-- Medicinska fakulteta
-- Pravna fakulteta

Energ. razred:
E
 (105 - 150 kWh/m2a)

Dodaten opis

ZA DVA ŠTUDENTA OZ. ŠTUDENTKI ( 2 x 150 eur/mesec). Soba (25 m2) s svojo teraso (15 m2) se nahaja v večji hiši na zelo mirni lokaciji blizu Fakultete za šport.  Pred sobo je velika denavna soba za druženje. V garaži je prostor za kolesa. Ob vselitvi se plača 1 varščina in 1 najemnina za vnaprej.  Stroški se plačajo posebej. Kličite prosim po 16 uri.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/787-737

Referenčna št.:
6224941

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.