• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, hiša, samostojna: IZLAKE, 154 m2

750,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Hiša | Regija: Zasavska | Upravna enota: Zagorje ob Savi | Občina: Zagorje ob Savi
IZLAKE, 154 m2, samostojna, adaptirana l. 2017, 859 m2 zemljišča, P+M, opremljena s kuhinjo in kopalnico, ogrevanje s TČ, oddamo. Cena: 750,00 EUR/mes

Dodaten opis

Na mirni, sončni lokaciji Izlak oddamo hišo. Je le 5min oddaljena od AC priključka Trojane (30min do Ljubljane in 20min do Celja).Primerna za družine (vrtec in šola sta v bližini). Obsega dve etaži. V pritličju je kurilnica s pralnico, WC-jem, dvema sobama in garažo. V nadstropju sta dve spalnici, kopalnica in kuhinja z dnevno sobo iz katere je izhod na balkon. Hiša je ogrevana na toplotno črpalko. Vsa notranjost hiše je prenovljena in opremljena z novo kuhinjo in kopalnico. Hiši pripada veliko dvorišče s kozolcem (nadstrešek za avto) in večja zelenica na kateri si lahko uredite zelenjavni vrt. VREDNO OGLEDA !   

Cena: 750,00  EUR/mesec + tekoči stroški


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/543-267

Referenčna št.:
6228431

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.