• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, stanovanje, soba: DOLGI MOST, 28 m2

190,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik | Občina: Ljubljana
DOLGI MOST, 28 m2, soba, zgrajena l. 2010, pritličje, Iščem sostanovalko v 56 m2 velikem dvosobnem stanovanju s teraso - Ljubljana Vič, Dolgi most, oddamo. Cena: 190,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Dodaten opis

Pozdravljeni, sostanovalko v 56m2 velikem dvosobnem stanovanju s teraso iščem invalidka srednjih let. Vsaka bi imela svojo sobo, stanovanje je v celoti opremljeno. Nahaja se v pritličju, v bližini obvoznice. Prav tako so v okolici tudi zelene površine in postaja LPP. Na voljo je več parkirnih mest pred hišo ter kolesarnica. Stanovanje je svetlo in zračno, s pralnim strojem. Radiatorji na CK imajo vgrajene termostatske ventile za konstantnih 22°C. Napeljan je hitri kabelski internet, WiFi in digitalna KTV. Najemnina je 190 EUR/osebo, stroški so fiksni, 80 EUR/osebo. Vseljivo je takoj, ogled je možen kadarkoli. Dobrodošle tudi študentke! Več informacij dobite na GSM: 041/915-832.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/915-832

Referenčna št.:
6269331

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA