• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: CELJE, VRUNČEVA ULICA, 121 m2

762,30 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: Savinjska | Upravna enota: Celje | Občina: Celje
CELJE, VRUNČEVA ULICA, 121 m2, pisarna, zgrajena l. 1898, adaptirana l. 2017, 1/2 nad., oddamo izključno pravnim subjektom, samostojni priključki: voda, ogrevanje ( etažna CK - plin), elektrika, ostali priključki: internet, tel., Catv, domofon, sklop: 5 pisarn + sanitarije, balkon, 2 pripadajoči parkirni mesti na dvorišču pred stavbo ( možnost najema dodatnih parkirnih mest), center mesta, bližina trgovin, avtobusne in železniške postaje, lokalov, šol in vrtca, hiter dostop do AC, oddamo. Cena: 762,30 EUR/mes
Energ. razred:
E
 (105 - 150 kWh/m2a)

Dodaten opis

V zaščiteni, obnovljeni in urejeni meščanski stavbi z zaprtim dvoriščem na Vrunčevi ulici, tik ob strogem centru mesta, oddamo lepe, svetle pisarniške prostore - celotno nadstropje, ki ga sestavlja sklop 5 pisarn s sanitarijami in manjšim balkonom s pogledom na notranje dvorišče, v skupni izmeri 121 m2 (obstoječi vsi priključki za vzpostavitev čajne kuhinje) . Prostori so prazni, prenovljeni,  z novimi okni in tipično meščanskimi visokimi stropovi. Vsi priključki so samostojni oziroma ločeni : voda, elektrika in etažno plinsko ogrevanje, opremljeni so s komunikacijsko omarico in domofonom. Razpored: 3 ločeni vhodi iz avle v nadstropju, 1 pisarna z balkonom, na drugi strani vhod, hodnik, sanitarije, sprejemna pisarna ter sklop 3 pisarn s prav tako lastnim vhodom. Vse pisarne so med seboj povezane, lahko pa se oddajo tudi posamezno, kot ločene enote. Pogled imajo v enem delu na notranje dvorišče v drugem pa na ulico. Poslovnim prostorom pripadata 2 parkirni mesti na lastniškem notranjem dvorišču (možen je najem dodatnih parkirnih mest).
Lokacija je odlična, v neposredni bližini se nahajajo banka, pošta in upravno središče mesta, mestni in primestni promet ter železniška povezava, hotel, bencinska črpalka ter trgovsko nakupovalna cona, kakor tudi hiter dostop do AC.
Lepi prostori v urejeni stavbi, ki so primerni za predstavništva, arhitekturne biroje, odvetniške družbe, računalniške, pisarniške, kreativne in druge mirne dejavnosti.

Oglaševana cena ne vključuje stroškov dajatev ( 221,31 EUR/mesečno), ter stroškov uporabe, ki se plačujejo samostojno ( lastni priključki) , po porabi.

Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled!

Agencijska ponudba: Možno medagencijsko sodelovanje, ogledi so brezplačni in neobvezujoči.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine
Zaloška cesta 54
1000 Ljubljana
tel.: 041/754-169 Gregor, 0590/48-451

Referenčna št.:
6198796

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

Zaloška cesta 54
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.