• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, počitniški objekt, hiša: CELJE, 956 m2

5.000,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: Savinjska | Upravna enota: Celje | Občina: Celje
CELJE, 956 m2, hiša, zgrajena l. 1893, 2.250 m2 zemljišča, Obnovljena vila primerna za poslovno, turistično ali gostinsko dejavnost, oddamo. Cena: 5.000,00 EUR/mes
Energ. razred:
E
 (105 - 150 kWh/m2a)
Šifra oglasa:
RE_ID_1546

Dodaten opis

Čudovita, obnovljena vila iz leta 1893
Objekt je vila zgrajena leta 1893. Objekt je bil leta 2010 v celoti obnovljen. Pri obnovi so bili uporabljeni kvalitetni materiali, arhitekturne rešitve so ohranile posebnosti in lepoto stare vile, s čimer se je ohranil njen unikaten, prijeten karakter.

Objekt je etažnosti K+P+2N

  • V pritličju je galerija, ki se odpira v lepo urejeno, senčno teraso. 
  • V pritličju in nadstropju so raznoliki prostori, primerni za mirne dejavnosti. 
  • V mansardi so trije ločeni apartmaji, ki imajo vsak svoj razgledni balkon, kuhinjo, kopalnico.
  • V kleti so nedokončani prostori predvideni za welless. 
  • Etaže med seboj povezuje lepo stopnišče.

Edinstvena, lahko dostopna lokacija
Vila Savinja se nahaja na manjši vzpetinici nad reko Savinjo. Ima lep razgled na staro mesto jedro, Kapucinski samostan, Celjski grad in razgibane okoliške gričke. Vila je lahko dostopna z regionalne ceste in lokalne ceste, s katerih se do vile odcepi asfaltiran dovoz. Do vile vodi tudi staro in markantno kamnito stopnišče.

Izkoristite investicijsko priložnost
Danes je Vila Savinja poslovno-stanovanjski objekt z mešano rabo: turizem, poslovni prostori in galerija z gostinsko dejavnostjo:

  • Vila se lahko razvije v gostinsko-turistično objekt, saj omogoča nastanitev in/ali pogostitev večjega števila gostov. 
  • V njej je možno urediti tudi pisarniško-poslovno dejavnost.

Mestna občina v zadnjih letih veliko vlaga v razvoj starega mestnega jedra in neposredne okolice. Celje s tem obuja številne čare srednjeveškega mestnega jedra, ohranja živahen utrip mesta in privablja vsako leto več turistov. Številne kulturne, športne in razvedrilne prireditve, bogata gostinska ponudba in prelepa narava v okolici ustvarjajo unikaten čar skozi celo leto.
Vila Savinja se lahko zaradi svoje vidnosti, prepoznavnosti, dostopnosti in kvalitetne obnove integrira v vse bolj kvalitetno turistično in gostinsko ponudbo mesta Celje ali pa se razvije v reprezentativen poslovni prostor podjetja.

Celje - tretje največje mesto v Sloveniji
Mestna občina Celje upravno, administrativno, kulturno, izobraževalno, gospodarsko, sejemsko in turistično središče regije. V občini živi skoraj 50.000 prebivalcev. Ponaša se z izjemno zgodovinsko in kulturno dediščino ter umeščenostjo v zeleno pokrajino ob sotočju Savinje in Voglajne. Občina je razvojno in trajnostno naravnana, vlaga v ekološke projekte, revitalizacijo kulturne dediščine, mestno infrastrukturo in podobno. V občini delujejo številne vzgojne in izobraževalne ustanove, bogata je športna infrastruktura, mesto je sedež mnogih javnih podjetij, družb in zavodov. (vir: moc.celje.si)

Cena
Navedena cena ne vključuje davkov.

Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

DUTB, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/429-34-63 Edo Bečić, 040/977-235

Referenčna št.:
6141180

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.