• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: BTC, 333.22 m2

12,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Moste-Polje | Občina: Ljubljana
BTC, 333,22 m2, pisarna, adaptirana l. 2016, 2. nad., Na lokaciji ob robu BTC, v urejeni poslovni stavbi oddamo urejene in v celoti obnovljene pisarne, ki predstavljajo zaključeno celoto. Pisarne so svetle, zračne, odprte. Pripada jim tudi čajna kuhinja in souporaba sanitarij, server sobe. . . Možna je tudi brezplačna uporaba sejne sobe. Parkirišča so urejena na zavarovanem mestu pred stavbo. Možen najem dodatnih pisarniških površin - celotno nadstropje stavbe in tudi najem skladišča, oddamo. Cena: 12,00 EUR/mes
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

Na lokaciji ob robu BTC , v urejeni poslovni stavbi oddamo urejene in v celoti obnovljene pisarne, ki predstavljajo zaključeno celoto.  Pisarne so svetle, zračne, odprte in nudijo  kreativno delovno okolje trenutnemuin enako tudi bodočemu  najemniku. . Pripada jim tudi čajna kuhinja in souporaba sanitarij, server sobe... Možna je tudi brezplačna uporaba sejne sobe. Parkirišča so urejena na zavarovanem mestu pred stavbo. Možen najem dodatnih pisarniških površin - celotno nadstropje stavbe in tudi najem skladišča.

Poslovna stavba je v celoti urejena. Lokacija je odlična ob Letališki cesti, na robu BTC, s hitrim dostopom do obvoznice... V stavbi se nahajajo ugledni najemniki. Prostori se oddajajo najemniku za pisarniško ali podobno mirno dejavnost. Rok za vselitev april 2019.

Pogoji najema: cena najema je 12,00 eur/m2, stroški so 2,64 eur/m2 in sorazmerni del NUSZ.

Zavarovanje plačila po dogovoru.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški za posredovanje razdelijo  tako, da provizijo v višini ene mesečne najemnine plača najemnik. + ddv.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Lares nepremičninska družba d.o.o.
Štihova ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 041/361-314 Romana, 01/231-12-10

Referenčna št.:
6240498

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Lares nepremičninska družba d.o.o.

Štihova ulica 1
1000 Ljubljana


Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.