• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, stanovanje, 3-sobno: BROD, 77 m2

730,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
BROD, 77 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1970, adaptirano l. 2005, 1/2 nad., Na mirni zeleni lokaciji, lep razgled, vsi priključki, parkirišče, balkon, souporaba vrta, bližina LPP, trgovine, pošte, banke, oddamo, oddamo. Cena: 730,00 EUR/mes

Dodaten opis

Oddam stanovanje v prvem nadstropju večstanovanjske hiše, ki se nahaja na mirni in zeleni lokaciji ne daleč od Šmarne gore in reke Save.  V bližini je mestni avtobus št.8, pošta, banka, trgovine (Mercator, Spar). Stanovanju pripada parkirno mesto na dvorišču. Stanovanje se ogreva s kaminsko pečjo na pelete v kombinaciji s centralno na olje. Oddaja se z opremljeno kuhinjo in kopalnico in večjo garderobno omaro. Ostali prostori  se oddajajo neopremljeni (možnost ugodnega odkupa opreme od sedanjega najemnika). V stanovanju se poleg kuhinje in kopalnice nahajata še dve manjši sobi in velika dnevna soba. Zaradi nekoliko manjših spalnic je stanovanje primerno za bivanje največ  dveh oseb v eni spalnici in ene osebe v drugi spalnici. Varščina za en mesec se plača v naprej. Stroški so pavšalni in se plačajo za tekoči mesec v višini 180 EUR. Stanovanje je vseljivo v začetku septembra. Zaradi odsotnosti bom na voljo za informacije od nedelje 11.9. popoldne .


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/645-764

Referenčna št.:
6280776

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.