• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, stanovanje, 2-sobno: BROD, 65 m2

cca 650,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
BROD, 65 m2, 2-sobno, dupleks, adaptirano l. 2011, pritličje, primerno za 1,2 osebi, par, lasten vhod, nizki stroški, parking pred vhodom,10min do centra LJ, 1km do avtoceste, talno gretje, oddamo. Cena: cca 650,00 EUR/mes
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Dodaten opis

Oddamo duplex stanovanje v privat hiši, ločen, lasten vhod, parkirišče pred vhodom, nizki stroški(ni stroškov upravljalca).

Stanovanje obsega: v pritličju: predprostor z garderobno omaro, dnevno kuhinjski prostor(sedežna z izvlečnim dodatnim ležiščem, kuhinja z pomivalnim strojem hladilno zamrzovalno omaro, indukcijskim kuhališčem, pečico ter napo z izhodnim zračnikom. Jedilni šank je premikajoč in tako zagotavlja dodaten prostor ob neuporabi oz. ob uporabi postane uporabna jedilna miza za štiri osebe.

Mansarda: Spalnica z dodatnim prostorom, katerega lahko opremite po vaših potrebah/željah(pisarna, telovadnica,...) V mansardi se nahaja tudi garderobna soba, katero lahko zaprete.

Klet: V kleti se nahaja ločen WC, kopalnica s tušem, bidejem, talnim gretjem, pralnim, sušilnim strojem, stenskim cevnim radiatorjem. V kleti se nahaja še en manjši prostor(shramba, utility) 

Za ogled pokličite na 041441731, če se vam ne oglasimo pa prosim pustite sms sporočilo zakaj kličete pa vas pokličemo nazaj takoj ko bo to mogoče.

Ogled možen po predhodnem dogovoru kadarkoli,...

Živali žal niso dovoljene,...z izjemo Zlatih ribic in podobnega.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/441-731

Referenčna št.:
6173784

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.