• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, hiša, dvojček: BROD, 230 m2

1.600,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
BROD, 230 m2, dvojček, zgrajen l. 2005, P+1+2+M, prostoren dvojček, na koncu mirne, slepe ulice s pogledom v naravo. Velik, odprt dnevni bivalni prostor preko celotne etaže z izhodom na balkon. 3 spalnice, 2 kopalnici ter večnamenski prostor v mansardi (kot dodatna spalnica, družabni prostor, pisarna). 1 garažno parkirno mesto, 2 pokrita PM pred vhodom ter opcijsko 2PM na tlakovanem dvorišču. Odlična lokacija za družine, ki potrebujejo veliko prostora (v neposredni bližini osnovna šola, vrtec in LPP), oddamo. Cena: 1.600,00 EUR/mes

Dodaten opis

Prostoren dvojček stoji na koncu mirne, slepe ulice s pogledom v naravo. Odlična lokacija za družine, ki potrebujejo veliko prostora (v neposredni bližini osnovna šola, vrtec in LPP)

Vhod v hišo je skozi pritlično etažo kjer se nahaja garaža in prostorna shramba ter izhod na manjši atrij za hišo.Stopnišče vodi v nadstropje, kjer se nahaja osrednji, odprt bivalni prostor z opremljeno kuhinjo z jedilnico ter dnevnim prostorom z izhodom na večji, pokriti balkon. V osrednjem delu je kopalnica s tušem. V etaži višje so spalnice in sicer: večja spalnica staršev z ločeno garderobno sobo ter dve otroški spalnici z izhodom na balkon. Kopalnica je velika, z dvojnim umivalnikom in masažno kadjo.

V mansardi je večnamenski, odprti prostor, preko celotne etaže, kjer si najemnik lahko po želji lahko ured dodatno spalnico za goste, morda družabni prostor, fitness ali pa domačo pisarno.

V kleti se nahaja 1 garažno parkirno mesto ter dodatni prostor za kolesa in ostalo športno opremo. 2 pokrita PM pred vhodom ter opcijsko, se lahko tlakovano dvorišče pred hišp uporablja za dodatna parkirna mesta ali pa so namenjena otroški igri.

Hiša ima vse priključke in se ogreva na zemljski plin (kombinacija talnega gretja in radiatorjev). Vsi stroški po individualnih števcih.

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega najemnika brezplačen in podpiše samo potrdilo o ogledu. Najemodajalčev pogoj pri oddaji nepremičnine je, da najemnik prevzame plačilo polovičnega zneska za posredovanje, v višini pogodbeno dogovorjene enomesečne najemnine. V kolikor se potencialni najemnik s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa najemodajalca,  zavrniti ogled nepremičnine.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6230987

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.