MKA nepremičnine d.o.o.
Vojkova cesta 4
1000 Ljubljana

Poslovalnice:

Vojkova cesta 4
1000 Ljubljana

MKA nepremičnine d.o.o.

MKA nepremičnine d.o.o. smo podjetje v katerem delujejo nepremičninski posredniki z večletnimi izkušnjami. Združeni smo v tim ustvarjalnih in strokovnih sodelavcev, katerim je skupna zagnanost pri delu, korektnost in prilagodljivost, ambicioznost, predvsem pa želja, da stranki prisluhnemo, pomagamo in poiščemo rešitev ter da jo pripeljemo varno in zanesljivo do njenega cilja (nakupa, prodaje, najema in oddaje nepremičnine).

Poslujemo predvsem v Ljubljani in njeni širši okolici, na željo strank pa se območje našega delovanja razširi tudi na preostale dele Slovenije. Naša osnovna dejavnost je posredovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin, za naše stranke se ukvarjamo tudi z najemom in oddajo, seveda pa tudi svetujemo, pravno in strokovno.

Osebno se posvetimo vsaki stranki posebej, z zavestjo, da gre za človeka z željami, potrebami in strahovi, ne pa za »številko«, ki bi jo bilo treba hitro obdelati in vključiti v statistiko DURS-a in raznih raziskav o delovanju nepremičninskega trga.

Za stranke poskrbimo tako, da se skozi celoten proces počuti varno, zaščiteno in neprisiljeno pri svojih odločitvah, pa naj gre za kupca ali prodajalca, najemodajalca ali najemojemalca.

Lokacija poslovalnice