Vrstne stanovanjske hiše

Tabor pri Vranskem

Moderno zasnovane enodružinske vrstne stanovanjske hiše, ki se nahajajo na lepi in mirni lokaciji v naselju Tabor. Od avtocestnega izvoza Vransko so oddaljene 5 minut. Hiše so bile zgrajene leta 2008 do V. gradbene faze, kar pomeni, da manjkajo talne obloge, notranja vrata in keramika v kopalnici.


V velikosti, zasnovi in zunanji podobi med seboj malenkostno razlikujejo. Pred vsako hišo sta predvideni dve parkirni mesti. Objekti so pritlične zasnove z izkoriščeno mansardo. V pritličju so bivalni prostori (vetrolov, wc, garderoba, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, stopnišče in shramba), v mansardi pa spalni prostori (predprostor, kopalnica, spalnica in dve otroški sobi).


Celotno naselje je priključeno na elektriko, telefon, krajevni vodovod, interno fekalno kanalizacijo s skupno čistilno napravo, meteorno kanalizacijo in interni razvod plina.

Natančne podatke o razporeditvi in velikosti prostorov ter lokaciji posamezne hiše v naselju si lahko ogledate tukaj.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu ( Nezavezujoča ponudba ) pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Cene posameznih hiš, najdete tudi tukaj.

INFORMACIJE:
ELEKTRONSKI NASLOV: blaz.ribic@dutb.eu
TELEFONSKA ŠTEVILKA: 030 / 602 - 724

PRODAJALEC:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Energetski razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)
Spletna stran projekta:https://nepremicnine.dutb.eu/prodaja/hisa.v2/
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana

Pošlji povpraševanje