Večgeneracijske hiše v osrčju narave

Gradišče nad Pijavo Gorico

HIŠE GRADIŠČE

V idiličnem naravnem okolju, v Gradišču nad Pijavo Gorico se nahaja nova stanovanjska soseska HIŠE GRADIŠČE. Hiše se nahajajo v neposredni bližini vseh potrebnih infrastruktur in le streljaj od Ljubljane. Novo sosesko sestavljajo štirje dvojčki (osem enot) v treh etažah, ki obsegajo pritličje, nadstropje in mansardo.

Tlorisi so razgibani in zagotavljajo veliko zastekljenih površin, ki omogočajo obilo naravne svetlobe, hkrati pa povezujejo bivalne prostore s prečudovito naravo, gozdom in travniki, ki obkrožajo lokacijo.


Hiše se po zasnovi in zunanji podobi med seboj nekoliko razlikujejo. Vsaka enota ima dva vhoda in omogoča individualno ureditev življenjskega prostora, tako kot posamezniku v danem obdobju najbolj ustreza.
Sem sodi možnost ureditve pisarne, manjšega poslovnega prostora ali prostora za telovadbo in sprostitev v kletni etaži. Pred vsako hišo sta predvideni najmanj dve parkirni mesti in parkirišče za obiskovalce. Hiše so zgrajene na ključ, vanje je potrebno vgraditi le notranjo opremo. Tlorise in cenik posamezne hiše si lahko ogledate tukaj.


Hiše Gradišče predstavljajo odlično izbiro za družine, ki si želijo bivati v mirnem okolju, obdanem z naravo, in hkrati živeti v bližini mesta. Vseljive bodo od maja dalje.


Površine hiš so različne: od 158,74 m2 do 164,38 m2,  prav tako površine zemljišč,  ki znašajo od 222 m2 do 337 m2.

Cena posamezne hiše se giblje od 229.500,00 EUR do 254.500,00 EUR.

PONUDNIK:
Anepremičnine d.o.o.
Trdinova ulica 4
1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: ga. Breda Štupica
Telefonska številka: 040/559-991
Elektronski naslov: breda.stupica@abanka.si
Energetski razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)
Spletna stran projekta:http://gradisce.anepremicnine.si/
Ponudnik

Anepremičnine d.o.o.

Trdinova ulica 4, 1000 Ljubljana

Pošlji povpraševanje