Stanovanjska soseska Malteški dvori

Polzela

Sodobna zasnovana stanovanjska soseska “MALTEŠKI DVORI” na Polzeli se nahaja na odlični, mirni in prijetni lokaciji v samem centru kraja Polzela. V bližini so vrtec, šola, upravne, zdravstvene in storitvene dejavnosti ter nakupovalni centri.

Sončna parcela je obdana z naravo in nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom. Bližina infrastrukture nudi  najvišje ugodje bivanja vsem, saj lahko dnevne opravke opravijo kar brez avtomobila.V okolici ni visokih objektov, na vzhodni in južni strani nudi razkošje sonca skozi celoten dan ne glede na letni čas.

Pri snovanju  projekta smo dali veliko pozornost travnatim površinam, ki skupaj prostranimi sosednjimi kmetijskimi zemljišči  ter gozdovi nudijo enostaven vsakdanji pobeg v naravo. Pri oblikovanju pa smo  sledili modernim trendom v arhitekturi  in  umestitvi objekta v sam prostor.

Stanovanjska soseska je zjemno ugodna, ker s svojo geografsko lego nudi hiter ter neprometen dostop do AC križa v smeri Šempetra ali preko Pariželj.

Ponujamo 38 sodobnih stanovanj,  ki  s svojo raznovrstjo (velikostjo in lego)  ter moderno zasnovo  nudijo višjo kvaliteto bivanja.Na voljo so stanovanja različnih kvadratur, od najmanših dvosobnih, pa vse do štirisobnih nadstandardnih penthouse stanovanj. Na povezavi so vam na voljo tlorisi stanovanj in cene.

Objekt z 38 stanovanji bo predvidoma končan do junija 2019.

ZAČETEK URADNE PRODAJE STANOVANJ OD 14.9.2018 DALJE.

INVESTITOR:
MALTEŠKI DVORI d.o.o.
Kidričeva ulica 24
3000 Celje

KONTAKTI:
TELEFONSKA ŠTEVILKA:
041/998-888
ELEKTRONSKI NASLOV: info@malteskidvori.si

Energetski razred:
 EI v izdelavi
Spletna stran projekta:http://malteskidvori.si/
Investitor:Malteški dvori d.o.o.
Ponudnik

Malteški dvori, d.o.o.

Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Pošlji povpraševanje