Samostojna hiša

Ljubljana Bežigrad - Kleče

Prodamo samostojno hišo v Ljubljani Savlje - Kleče. Hiša je montažna proizvajalca PROMLES z 20 cm izolacijo.

Prodamo sodobno samostojno hišo 100 m2 na parceli 242 m2, kateri pripada atrij in parkirna mesta za 4 avtomobile.  Okolica nudi veliko možnosti rekreacije za aktivno preživljanje prostega časa. V bližini se nahaja tudi vsa potrebna infrastruktura, pred hišo pa počaka tudi šolski avtobus.

Nizkoenergijska hiša je bila zgrajena leta 2018 in je trenutno v zaključni fazi. Zgrajena bo na ključ. Pripada pa ji tudi 242 m2 zemljišča.

Razporeditev prostorov je prilagojena sodobnemu načinu bivanja. Hiša ima dve kopalnici ( ena v pritličju s tušem in druga v nadstropju z banjo ), kuhinjo, veliki odprt dnevni prostor, tri spalnice.

Enota se bo izdelala na ključ v kateri so zaključene vse strojne inštalacije, elektroinštalacije, slikopleskarska dela, parket do vrednosti 45 EUR, ki ga izbere stranka. Izdelani sta tudi kopalnici z ploščicami do 30 EUR z DDV, ki jih izbere stranka. Hišo pripravimo za  vselitev.

Hiša ima zgrajeno rekuperacijo. Ogrevanje je s toplotno črpalko DeDietrich, s talnim ogrevanjem, v kopalnici tudi radiator (lojtrica).

Vhodna vrata so iz aluminija ( Pirnar ), okna so tro-slojna Termoglas ( prevodnost UV 0,75 w/m2K ), notranja vrata so že izbrana bela  Bertolotto z notranjimi nasadili in magnetno ključavnico. Pripravljen je priklop optike.

Na parceli je možnost parkiranja štirih avtomobilov.

Hiša ima UPORABNO DOVOLJENJE in hišno številko.

Cena: cca 309.000 EUR

Ponudnik:
Zasebna ponudba
Telefonska številka: 031/630-770

Energetski razred:
B1
 (15 - 25 kWh/m2a)
Spletna stran projekta:https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/klece-savlje-hisa...
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA

Pošlji povpraševanje