Novi apartmajski kompleks Emerald

Rogaška Slatina

Rogaška Slatina



Rogaška Slatina je biser termalne panonske Slovenije. Slovi po svojih zdraviliščih, vodnem vrelcu Donat Mg, termalnih bazenih in medicinskih centrih. Poleg celovite ponudbe na področju zdravljenja in preventive se lahko Rogaška Slatina pohvali s secesijsko arhitekturo ob glavni promenadi ter z neokrnjeno in raznoliko naravo v okolici mesta.

Apartmajski kompleks Emerald

Apartmajski kompleks Emerald je bil zgrajen leta 2015 in bo dokončan v letu  2022. Pohvali se lahko s sodobnim oblikovanjem, urejeno okolico, podzemno garažo in javnim programom v pritličju stavbe, kjer lahko najdete široko ponudbo trgovin in storitev.



Objekt je bil zgrajen kot podaljšek obstoječega hotela Slatina, ki razpolaga z wellnessom, kar lastnikom apartmajev omogoča udoben prehod iz enega objekta v drugega in uporabo celotne infrastrukture. Povezuje ju pokrit prehod, v  katerem se nahaja čudovita kavarna.



Stavba je zasnovana v modernem slogu, obsega 6 etaž, ki so med seboj povezane z dvigalom in stopnišči, ter razpolaga s 55 apartmaji in 11 poslovnimi prostori.



Dostop do stavbe je urejen s promenade ob Celjski cesti, ki vodi od Hotela Slatina do Zdraviliškega trga ter prav tako prek garaže v kletni etaži.

Okolica

Apartmajski kompleks Emerald ima izjemno lokacijo, saj v krogu 500 m najdete Zdraviliški trg, Ivanov vrelec, masažnega terapevta, lekarno, kavarno, kulturni center, frizerski salon, pošto, supermarket, bankomat – torej vso infrastrukturo, ki jo potrebujete za prijetno bivanje.

Apartmaji

Glede na svojo površino (od 28,4 m2 do 114 m2) je na voljo nakup več različnih tipov  apartmajev,  saj zasnova enot omogoča tako združitev manjših apartmajev v večje kot tudi delitev večjih apartmajev v manjše.*

*Preoblikovanje apartmajev je omejeno glede na konstrukcijsko zasnovo objekta in razpoložljivost enot.



V vsakem apartmaju so predvideni priključki za kuhinjo in kopalnico ter namestitev ločenih števcev za porabo vode, elektrike, hlajenja in ogrevanja. Apartmaji dajejo občutek prostornosti, saj v kombinaciji z večjimi panoramskimi okni nudijo dovolj svetlobe in vizualno povezujejo teraso z bivalnim prostorom.  Objekt je energetsko varčen, spada v energetski razred B2.

Prednosti Apartmajskega kompleksa Emerald:

- fleksibilnost tlorisov - možnost združitve manjših apartmajev v večje kot tudi delitev večjih apartmajev v manjše
- prodaja z osnovno finalizacijo - možnost opreme po lastnem okusu
- energetsko varčen objekt (razred B2), zelo nizki stroški
- odlična lokacija - vsa potrebna infrastruktura znotraj 500 m

Poslovni prostori

Rogaška je znana med tujci, ki predstavljajo veliko številko gostov, zato ne zamudite priložnosti za nakup poslovnega prostora v aparthotelu Emerald. Poslovni prostori s površino od 29 m2 do 100 m2 se nahajajo v kletni etaži apartmajskega kompleksa Emerald, vendar imajo naravno svetlobo, saj so urejeni svetlobni jaški. V vsaki enoti je predvidena namestitev ločenih števcev za porabo elektrike. 

Emerald ima izjemno lokacijo, saj stoji ob precej frekventni promenadi ob Celjski cesti, v pritličju že obratujejo trgovski lokali, v neposrednji bližini pa kar nekaj prijetnih kavarn.

Za več informacij dobrodošli na naši spletni strani rogaska.online
Izjemna priložnost za nakup in investicijo!

Ponudnik:

CSLO Regionalna d.o.o.
Hrvaška ulica 4
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Kontakt Miran Čerenak:
Telefonska številka: +386 64 207 030
Elektronski naslov: miran.cerenak@c21.si

Kontakt Enver Mustedanagić:
Telefonska številka: +386 64 221 058
Elektronski naslov: enver.mustedanagic@c21.si

Spletna stran projekta:https://rogaska.online/
Ponudnik

CSLO Regionalna d.o.o.

Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana