Naselje Tacenske brzice

Ljubljana, Marinovševa cesta

Naselje Tacenske brzice je locirano neposredno ob južnem delu Marinovševe ulice tik ob naselju »Tacenska Trojka« v Ljubljani. Za vas so na voljo še 4 stanovanja s pripadajočima 2 parkirnima mestoma in shrambo na stanovanje ter 5 dodatnih parkirnih mest.

V samem naselju sta dva objekta ( lamela A in B ) s 57-imi stanovanji. Kupci lahko izbirajo med nakupom 4 novih stanovanj v lastništvu DUTB. Ob objektu je za kupce na voljo še 5 dodatnih parkirnih mest.Stanovanja se nahajajo v pritličju, v nadstropjih in v mansardi. Pritličnim stanovanjem pripada atrij, vsem ostalim pa odprti / zaprti balkoni z odprtim pogledom na okolico. Vsakemu stanovanju pripada ena shramba in vsaj eno notranje parkirno mesto v istem objektu. Arhitektura stanovanjskega objekta nudi uporabnikom udobno bivanje.

Za objekt je bilo pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje v letu 2009. Vsako stanovanje ima izdelano energetsko izkaznico, sodijo pa v energetski razred C ali D. 

Stanovanja v stanovanjskem naselju Tacenske brzice v Ljubljani odlikuje:

 • ugodna cena,
 • mirna in dostopna lokacija,
 • urejeno naselje,
 • zasebno otroško igrišče znotraj soseske,
 • bližina trgovin in priljubljenih restavracij,
 • bližina vse potrebne infrastrukture,
 • bližina uvoza na avtocesto,
 • bližina Šmarne gore.

Vsi podatki o objektu in stanovanjih so na voljo v Tehničnem opisu objekta, ki ga najdete na spletni strani www.tacenskebrzice.eu.

Stanovanja so že primerna za nakup in prevzem. Stanovanja ( v nadaljevanju »nove enote« ) še niso bila v uporabi, tako da se bodo prodajala skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb ( v nadaljevanju: ZVKSES ). Prav tako je zunaj ob stavbi na voljo 5 dodatnih parkirnih mest.

SPLOŠNI PODATKI:

 • Lokacija: Marinovševa cesta 3 in 3A, 1000 Ljubljana;
 • Energetski razred: B ali C;
 • Leto izgradnje: 2009;
 • Leto pridobitve gradbenega dovoljenja: 2009;
 • Leto pridobitve uporabnega dovoljenja: 2009;

Večstanovanjski objekt v katerem so na voljo za nakup predmetna stanovanja, se nahaja na naslovu Marinovševa cesta 3 in 3A v Ljubljani.

V bližini objekta se nahaja več trgovin in priljubljenih restavracij, znanih po dolgoletni tradiciji in kvaliteti. V soseščini se nahajajo rekreativne površine ( Savske brzice, Šmarna gora,… ).

Ogledi stanovanjOgledi stanovanj bodo možni od 19. 4. 2021 dalje po predhodnem naročilu ob upoštevanju vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje ( NIJZ ) ter drugih uradnih institucij RS.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o. / Remax. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080 73 15, 01 420 59 14 oziroma preko elektronske pošte tacenskebrzice@re-max.si.Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o. / Remax. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080 73 15, 01 420 59 14 oziroma preko elektronske pošte tacenskebrzice@re-max.si.

Seznam stanovanj - s klikom na posamezno stanovanje se odpre posamezna podstran / oglas stanovanja.

Dodatna parkirna mesta:

Pravno obvestilo

Glede oglaševanih ( izhodiščnih ) cen nepremičnin  v okviru stanovanjskega objekta Tacenske brzice v Ljubljani, potencialne ponudnike obvešča, da je cena zgolj informativne narave in se lahko spreminja skladno z gibanjem cen na trgu in povpraševanjem, pri čemer pa DUTB izvaja cenitve vseh nepremičnin vsaj enkrat letno in jih skladno s prejetimi cenitvami tudi ustrezno prilagaja, zato oddane ponudbe v postopku prodaje in zbiranja eventualnih zavezujočih ponudb ne zavezujejo DUTB sprejeti kakršnokoli ponudbo, ne glede na to ali so višje, enake ali nižje od trenutne oglaševane cene, dokler DUTB izrecno, nedvoumno in pisno ne izrazi volje sprejema dane ponudbe.

DUTB si skladno z navedbo v prejšnji alineji pridržuje pravico kadarkoli in brez pojasnila spremeniti načrtovani potek, korake ali druge elemente postopka, prav tako lahko prekine postopek prodaje oz. pogajanj, za kar ne nosi nobene odgovornosti in ponudniki iz tega naslova ne morejo zoper DUTB uveljavljati nikakršnih zahtevkov.

Vabimo vas tudi k oddaji zavezujočih ponudb za nakup posameznih delov - stanovanj ( s pripadajočo shrambo in parkirnimi mesti ) ter posameznih parkirnih mest v stanovanjskem kompleksu Tacenske Brzice – DUTB d.d..

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o / REMAX. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080 73 15 ali 01 420 59 14 oziroma preko elektronske pošte tacenskebrzice@re-max.si

Objekt spada v energetski razred B ali C.

Ponudnik:
NEPREMIČNINSKA DRUŽBA D.O.O. / REMAX
Štihova ulica 16
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Elektronski naslov: tacenskebrzice@re-max.si
Telefonska številka: 01 420 59 14
Brezplačna številka: ​080 73 15

NAROČNIK:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Spletna stran projekta:http://www.tacenskebrzice.eu
Investitor:DUTB, d.d., Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana

Pošlji povpraševanje