Moderna večstanovanjska vila

Zidarići blizu Malinske

V kraju Zidarići nedaleč od Malinske v lepem zelenem okolju so naprodaj luksuzni apartmaji v moderni večstanovanjski vili s 5 apartmaji.

Stanovanje 1 se nahaja v pritličju in ima 139,44 m2 površine, obsega pa hodnik, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, tri spalnice, dve kopalnici in WC. Stanovanju pripada pokrita terasa velikosti 36,22 m2,  lasten bazen 8 x 4 m ter dve parkirni mesti. Vgrajeni so visoko kakovostni sodobni materiali, stanovanje je klimatizirano, vgrajena so okna s trojno zasteklitvijo in komarniki, rolete na električni pogon, talna obloga je keramika.

Stanovanje 2 se nahaja v pritličju in ima 97,06 m2 površine, obsega dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, hodnik, dve spalnici, kopalnico, WC in pokrito ložo. Stanovanju pripada terasa z lastnim bazenom 6 x 4 m ter dve parkirni mesti.
Vgrajeni so visoko kakovostni sodobni materiali, stanovanje je klimatizirano, vgrajena so okna s trojno zasteklitvijo in komarniki, rolete na električni pogon, talna obloga je keramika.

Stanovanje 3 se nahaja v prvem nadstropju in ima 139,42 m2 površine, obsega pa hodnik, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, tri spalnice, dve kopalnici in WC. Stanovanju pripada pokrita terasa velikosti 35,92 m2 s pogledom na morje ter dve parkirni mesti.
Vgrajeni so visoko kakovostni sodobni materiali, stanovanje je klimatizirano, vgrajena so okna s trojno zasteklitvijo in komarniki, rolete na električni pogon, talna obloga je keramika, terasa ima moderno stekleno ograjo iz kaljenega stekla.Stanovanje 4
  se nahaja v prvem nadstropju in ima 96,88 m2 površine, obsega dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, hodnik, dve spalnici, kopalnico, WC, ter ložo in balkon s pogledom na morje. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti.
Vgrajeni so visoko kakovostni sodobni materiali, stanovanje je klimatizirano, vgrajena so okna s trojno zasteklitvijo in komarniki, rolete na električni pogon, talna obloga je keramika, terasa ima moderno stekleno ograjo iz kaljenega stekla.

Penthouse se nahaja v drugem nadstropju in ima 239,50 m2 površine, obsega pa hodnik, kuhinjo, jedilnico z otokom, dnevni prostor,  tri spalnice – vsaka s svojo kopalnico, WC, utiliti in shrambo. Stanovanju pripada delno pokrita terasa velikosti ca. 47 m2 z lastnim bazenom. Iz terase in vseh sob se razprostira čudovit pogled na morje.

Vgrajeni so visoko kakovostni sodobni materiali, stanovanje je klimatizirano, okna s trojno zasteklitvijo in komarniki, rolete na električni pogon,v spalnicah je talna obloga parket, v ostalih prostorih keramika. Na terasi je moderna steklena ograja iz kaljenega stekla.

Vila je od morja oddaljena približno 250 m. Vseljivo konec julija 2019.

Nudimo pomoč pri urejanju kredita. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA!

PONUDNIK:
Premium nepremičnine d.o.o.
Tržaška cesta 245
1000 Ljubljana

Elektronski naslov: borut@premium-nepremicnine.si
Mobilna telefonska številka: 070/222-110

Energetski razred:
 EI v izdelavi
Spletna stran projekta:https://www.premiumnepremicnine.si/
Ponudnik

Premium nepremičnine d.o.o.

Tržaška cesta 245, 1000 Ljubljana

Pošlji povpraševanje