Malinska, moderna hiša dvojček

Malinska, Otok Krk

Naprodaj je dvojček v izgradnji na atraktivni lokaciji blizu centra, le 100m od morja. Nepremičnina se prodaja po sistemu "ključ v roke". ​Predviden rok vselitve je poletje 2023. DDV je v ceni, kupec ne plača davka na promet nepremičnin.

Hiša 1

Hiša ima pritličje in nadstropje, neto bivalne površine 172,78m2.

Pritličje obsega predprostor, WC za goste, prostorno dnevno sobo in kuhinjo z jedilnico. Notranje stopnišče vodi v prvo nadstropje hiše, ki ima 3 spalnice, vsaka s svojo kopalnico in 2 velika balkona. V pritličju vodi dnevna soba na teraso in na vrt, kjer je bazen. Bazen bo ometan s prvovrstno francosko folijo in opremljen s toplotno črpalko.

Nepremičnino krasi moderen dizajn, prvovrstna keramika, troslojni nemški parket v spalnicah, vrhunsko alu mizarstvo, klimatizacija v vseh prostorih, talno gretje s toplotno črpalko. Nepremičnina bo imela tudi pripravo za alarmni sistem, kamere, pametni sistem, polnilno postajo za električni avto in solarne panele.

Več o ponudbi >>

Hiša 2

Hiša ima pritličje in nadstropje, neto bivalne površine 194,79m2.

Pritličje obsega predprostor, WC za goste, prostorno dnevno sobo in kuhinjo z jedilnico. Notranje stopnišče vodi v prvo nadstropje hiše, ki je sestavljeno iz 3 spalnic, vsaka s svojo kopalnico, in 2 velikih balkonov. V pritličju vodi dnevna soba na teraso in na vrt, kjer je bazen. Bazen bo ometan s prvovrstno francosko folijo in opremljen s toplotno črpalko.

Nepremičnino krasi moderen dizajn, prvovrstna keramika, troslojni nemški parket v spalnicah, vrhunsko alu mizarstvo, klimatizacija v vseh prostorih, talno gretje s toplotno črpalko.
Nepremičnina bo imela tudi pripravo za alarmni sistem, kamere, pametni sistem, polnilno postajo za električni avto in solarne panele.

Več o ponudbi >>

Ponudnik

Premium SM d.o.o.

Dubašljanska 76, 51511 Malinska - Hrvatska

Pošlji povpraševanje