Luwigana - rezidenca odličnega bivanja

Ljubljana, pod Ljubljanskim gradom

Edinstvena stanovanjska rezidenca Luwigana dobiva svojo končno podobo na obrobju starega mestnega jedra pod Ljubljanskim gradom.

V Luwigani je 63 stanovanj, ki merijo od 44 m2 do 189 m2 neto bivalne površine. Vsako stanovanje v rezidenci ima svojo individualno razporeditev bivalnih prostorov.
Stanovanja so skrbno zasnovana in upoštevajo vse zakonitosti sodobnega življenjskega sloga; združujejo družabne in individualne potrebe slehernega stanovalca ter tako zagotavljajo prijetno bivanjsko razkošje.Luwigana s sodobnim načinom gradnje krasi enega najlepših predelov slovenske prestolnice. Poleg tega, da stoji ob robu starega mestnega jedra z idiličnim pogledom na Ljubljanski grad, njeni stanovalci uživajo prednosti neposredne bližine mestnega utripa.Kljub lastni garaži avtomobila ne boste potrebovali, saj so vse mestne vsebine in infrastruktura dostopni z nekajminutnim sprehodom skozi mestno jedro. V neposredni bližini Luwigane je tudi obvoznica, do katere je le 7 minut vožnje.Stanovanja v Luwigani so zgrajena iz materialov višjega cenovnega razreda z naprednimi in inovativnimi rešitvami, ki zagotavljajo kakovostno in udobno bivanje ter energetsko varčnost celotnega objekta. Nadstandardna, zvočno izolativnost oken, ustvarjajo popoln mir v središču živahnega mesta.V stanovanjih bo svež zrak, ne da bi vam bilo potrebno odpirati okna. Dotik svežega zraka brez prepiha zagotavljajo namreč prezračevalne naprave za vsako stanovanje posebej. Poletje v rezidenci Luwigana bo ohlajeno na ugodno klimo v vseh bivalnih prostorih, za kar bo dodatno poskrbela tudi ozelenjena streha, ki bo preprečevala nadležno pregrevanje. V spalnih prostorih je vgrajeno stropno hlajenje, ki ne ustvarja prepiha in hrupa.Pozimi bo talno ogrevanje zagotavljalo enakomerno porazdelitev prijetne toplote, in to brez vidnih elementov(cevi in radiatorjev), ki so sicer moteči za ambient.

Posebna dodana vrednost Luwigane sta velik, zaseben trg, namenjen izključno stanovalcem.

Rezidenca Luwigana:

  • lastno parkirišče sredi mesta;
  • bližina infrastrukture;
  • velik, zaseben atrij;
  • trg, namenjen samo stanovalcem;
  • ves čas svež zrak brez odpiranja oken (prisilno prezračevanje);
  • ustrezna temperatura vseh prostorov s pomočjo stropnega hlajenja in konvektorjev;

KONTAKTNI PODATKI
PRODAJALEC:

Goran Barišić s.p.
Štefanova ulica 15
1000 Ljubljana

TELEFONSKA ŠTEVILKA: 040/564-460
ELEKTRONSKI NASLOV: info@gbnepremicnine.si

Energetski razred:
B1
 (15 - 25 kWh/m2a)
Spletna stran projekta:https://gbnepremicnine.si/luwigana/
Ponudnik

GB nepremičnine, Goran Barišić s.p.

Štefanova ulica 15, 1000 Ljubljana

Pošlji povpraševanje