Lioqa resort na otoku Ugljan

Otok Ugljan

Edinstvena priložnost za nakup moderne luksuzne vile v 5-zvezdičnem zasebnem resortu LIOQA. Sestavlja ga 24 sodobnih vil, klub na plaži, zasebna plaža ter marina, ki sta namenjena le lastnikom vil. Resort vključuje 24/7 varovanje in osebje.

Letovišče je zasnoval svetovno priznani arhitekt Carlos Lamas. Naravno osvetljeni prostori s pogledom na morje skozi celotno panoramsko nadstropje ustvarjajo nepozabno vzdušje modernega sredozemskega sloga življenja. Zunanji in notranji del sta povezana v en prostor, ki je uporaben vse leto in v vseh vremenskih razmerah. Zelenje in krajinski detajli ustvarjajo sodobno oazo, polno drevja, naravnega grmovja in jadranskega cvetja.

Vile so dovršene z razkošnimi detajli, ki jih ne boste našli nikjer drugje na hrvaški obali. Vključujejo vrhunske materiale in tehnično opremo, kot so kuhinjski aparati Miele®, zvočni sistemi SONOS® in sistem KNX GIRA®, ki nadzoruje varnostne kamere, ambientalno svetlobo, kakovost zraka in temperaturo bazena. Samozatemnitvene žaluzije in zunanja senčila so del prefinjene fasade iz kamna in makrovlaken Equitone®, kar vilo spremeni v arhitekturno mojstrovino. Vse spalnice vključujejo stranišče in kopalnico, kar ustvarja zasebno enoto.

Razkošje je primerljivo s superjahto, kjer je vsaka podrobnost skrbno oblikovana z namenom nudenja udobja prihodnjim lastnikom in gostom. Celoten seznam standardne opreme je na voljo na povpraševanje.

Pridružite se naši skupnosti v tem edinstvenem luksuznem letovišču, ki ponuja nov način življenja na jadranski obali. 


SITNO HOLDING REAL ESTATE, a.s.. je zelo ugleden evropski razvijalec nepremičnin s pisarnami v Luksemburgu, Pragi, na Hrvaškem in v Bratislavi. Podjetje ima skoraj 20 let izkušenj z gradnjo novih zgradb in upravljanjem hotelov v srednji in vzhodni Evropi. Prejel je več nagrad za svoj razvoj in trenutno razvija dva projekta na območju Zadra, vključno z LIOQA Resort.

STRABAG je vodilni evropski generalni izvajalec, ki deluje kot naš partner v izgradnja letovišča LIOQA.

Resort je trenutno v gradnji, zaključek je predviden v četrtem četrtletju 2023.

Ekskluzivni prodajni partner LIOQA Resorta je Colliers.

Ponudnik:
LIOQA RESORT d.o.o.

Mihe Klaića 9/1, 
23000 Zadar

Kontaktni podatki:
Tel
: 00385 91 389 2092, ga. Marija Magdalena Vlahović
E-mail: info@lioqa.com
Web: https://lioqa.com/
Virtualna predstavitev >>

Investitor:SITNO HOLDING REAL ESTATE, a.s.
Ponudnik

LIOQA RESORT d.o.o.

Mihe Klaića 9/1, 23000 Zadar

Pošlji povpraševanje