Dvojček v 3. podaljšani gradbeni fazi

Ljubljana - Vič, Kozarje

DVOJČEK - LJUBLJANA - VIČ, KOZARJE

Na območju Ljubljane - Vič, Kozarje, prodajamo novozgrajeni sodobno zasnovan dvojček P+1 ( + podstrešje ), v velikosti 128 m2 ( 128 m2 neto površine + 40 m2 neizkoriščene pohodne podstrehe na kateri se lahko uredi bivalni prostor ), s pripadajočim zemljiščem 285 m2. Nahaja se na mirni in sončni lokaciji in ponuja veliko možnosti za sprehode ter preživljanje prostega časa v naravi.

Vsa infrastruktura je v bližini ( vrtec, OŠ, trgovina, postaja LPP, športni center ). Hiter dostop do AC ( izvoz LJ - Vič ali izvoz Brezovica ).

Dvojček bo zgrajen do III. podaljšane gradbene faze ( stavbno pohištvo, fasada, urejena okolica in vsi infrastrukturni priključki v objektu ).

V pritličju se nahajajo predprostor, kurilnica, utility / kabinet, kopalnica, svetel in prostoren bivalni del s kuhinjo, orientiran na jug, z izhodom na teraso ter zelen vrt. V zgornjem nadstropju pa so spalnica, dve otroški sobi ter velika kopalnica.

Ob objektu sta predvideni 2 parkirni mesti.

Konstrukcijska zasnova:
Nosilne stene so opečnate, debeline 30 cm s horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Nad pritličjem in nad nadstropjem AB plošči. Ostrešje je leseno. Notranje stopnice so izvedene klasično AB ( armiranobetonsko ).

Priključki:
Predvideni viri ogrevanja po izbiri: javni plinovod, toplotna črpalka, kurilno olje, električno ogrevanje. Kanalizacija je speljana na komunalno čistilno napravo. Priklop na javno kanalizacijo je predviden do l.2020. Parcela ima zagotovljene telekomunikacije.

Cena enote dvojčka je 270.000,00 EUR.

Gradnja bo predvidoma končana spomladi 2019.

Obvestilo za nepremičninske posrednike: vaše pomoči pri prodaji ne potrebujemo. Hvala za razumevanje.

Resnim kupcem smo na voljo za ogled ali kakršnokoli informacijo.
PONUDNIK:
ZASEBNA PONUDBA

KONTAKTNA ŠTEVILKA: 041/683-565 Špela
KONTAKTNA ŠTEVILKA: 041/653-775 Špela
ELEKTRONSKI NASLOV: spela.kranjec21@gmail.com

Spletna stran projekta:https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-vic-kozarje-hi...
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA