Think Slovenia, TS1 d.o.o.
Ulica Franca Nebca 14
1000 Ljubljana

Poslovalnice:

Franca Nebca 14
1000 Ljubljana

051/725-345 Anamarija

Think Slovenia, TS1 d.o.o.

Podjetje TS1 d.o.o. oziroma Think Slovenia je registrirano kot nepremičninska agencija z vsemi potrebnimi licencami in zavarovanji. S številnimi mednarodnimi izkušnjami smo se skozi leta specializirali za prodajo nepremičnin tujcem, ki pri nas iščejo predvsem nepremičnine na turistično zanimivih lokacijah ter v središčih večjih mest.
 
V podjetju Think Slovenia oglašujemo in tržimo nepremičnine tako v tujini kot v Sloveniji. Verjamemo, da prave tržne poti in dobra predstavitev nepremičnin pripomorejo k večjemu interesu širšega kroga ljudi. Do sedaj smo sodelovali s kupci iz Nove Zelandije, Velike Britanije, Italije, Belgije, Avstralije, Rusije, Finske, Norveške, Hrvaške, Švice, Nizozemske, Amerike in seveda iz Slovenije.

Delujemo na podlagi provizije, ki se obračuna ob sklenjenem pravnem poslu, kar pomeni, da je celotno oglaševanje za prodajalca do takrat brezplačno.
 
Think Slovenia spletna stran se konstantno izboljšuje, dodajamo vedno več različnih vsebin in rezultat se kaže na vse večjem obisku strani ter uspešnosti na brskalnikih kot so Google; iskalna besedna zveza "Slovenian Property” nas na primer predstavi na prvi strani iskalnih rezultatov.

Verjamemo, da vsebina Think Slovenia spletne strani odraža našo profesionalnost in podrobno poznavanje nepremičnin v Sloveniji tako za slovenske kot tuje kupce, vsekakor pa se za več podrobnih informacij o naših storitvah vedno lahko obrnete na nas.

Lokacija poslovalnice