• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, posest, zazidljiva: HOČKO POHORJE, 786 m2

65.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Posest | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Hoče - Slivnica
HOČKO POHORJE, 786 m2, zazidljiva, stavbno zemljišče, Zazidljiva parcela za izgradnjo vikenda, ki se nahaja v objemu pohorskih gozdov, velika 786 m2. Priporočamo vsem, ki iščete parcelo za izgradnjo vikenda med pohorskimi gozdovi, oddaljeno od mestnega vrveža, pa kljub temu ne v popolni osami, z nekaj sosedi v bližini, ki tam stalno bivajo, Lokacija je parcele je v osrčju Hočkega Pohorja, centra pohodništva, smučanja ali kolesarjenja. Do Spodnjih Hoč je 14 minut vožnje, 12 km do Maribora, prodamo. Cena: 65.000,00 EUR


Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 786,00 m2

Dodaten opis

ZAZIDLJIVA PARCELA ZA IZGRADNJO VIKENDA, KI SE NAHAJA V OBJEMU POHORSKIH GOZDOV

Na Hočkem Pohorju ekskluzivno prodamo nezazidano stavbno zemljišče, veliko 786 m2. Namenjeno je za izgradnjo počitniške hiše.

Nahaja se v objemu narave, s pogledom na gozdove in na Dravsko dolino.

Zemljišče ni čisto ravno, je večinoma zaraščeno; spušča se po hribu navzdol. Del parcele je delno poravnan v enaki liniji, kot je sosednja hiša.

Parcela je dostopna iz Pivole po asfaltirani cesti; samo zadnji del ceste do parcele je makadamski, vendar lepo urejen in enostavno dostopen.

V bližini je nekaj hiš in vikendov ter nižje spodaj apartmajska hiša. V bližini so turistične kmetije; ena je oddaljena le nekaj minut hoje. 

Lokacija je parcele je v osrčju Hočkega Pohorja, centra pohodništva, smučanja ali kolesarjenja. Od Sleme Ski Lift je oddaljena 1,4 km, od Bolfenka 1,5 km, od Habakuka pa 1,8 km. Do Spodnjih Hoč je 14 minut vožnje, 12 km do Maribora.

Narejena je bila tudi nova geodetska odmera in na novo so bili postavljeni mejniki, tako da je parcela urejena v geodetskem smislu.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PARCELO ZA IZGRADNJO VIKENDA MED POHORSKIMI GOZDOVI, ODDALJENO OD  MESTNEGA VRVEŽA, PA KLJUB TEMU NE V POPOLNI OSAMI, Z NEKAJ SOSEDI V BLIŽINI, KI TAM STALNO BIVAJO.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
tel.: 031/650-034

Referenčna št.:
6533307

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.