• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, neživilska trgovina: KRANJ, 650 m2

7,00 €/m2/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: Gorenjska | Upravna enota: Kranj | Občina: Kranj
KRANJ, 650 m2, neživilska trgovina, zgrajena l. 1980, pritličje, 650 m2, neživilska trgovina, zgrajena l. 1980, pritličje, V poslovnoi trgovski coni Primskovo je takoj na voljo poslovni prostor, ki je namenjen za opravljanje trgovinske dejavnosti za neživila, moćna pa je tudi kakšna podobna poslovna dejavnost, oddamo. Cena: 7,00 EUR/m2/mes, oddamo. Cena: 7,00 EUR/m2/mes

Šifra oglasa:
PPO738

Dodaten opis

V poslovnoi trgovski coni Primskovo je na voljo poslovni prostor, ki je namenjen za opravljanje trgovinske dejavnosti za neživila, možna pa je tudi kakšna podobna poslovna dejavnost.

Na odlični lokaciji v trgovsko poslovnem kompleksu na Primskovem , se v urejeni poslovni stavbi nahaja večji poslovni prostor, v katerem se trenutno nahaja prodajalna za neživilsko blago. Prostor je skupne površine okoli 650 m², okoli 100 m² od tega pa predstavlja priročno skladišče. Prav tako je v sklopu tudi manjša pisarna, sanitarije, garderoba in manjša čajna kuhinja. V sklopu kompleksa se nahajajo še druge trgovine, ki dodatno zagotavljajo frekvantnost na tej lokaciji. V nadstropju te iste stavbe se tako nahaja trgovina s tehničnim blagom priznanega trgovca.

Poslovni prostor je odprt, brez vmesnih pregradnih sten in zelo primeren za opravljanje trgovinske dejavnosti. Možna je tudi druga mirna in urejena dejavnost - storitve, skladišče, razstavni salon, saj ima lokal tudi velika izložbena okna.

Poslovni prostor ima vse priključke, urejeno je ogrevanje, hlajenje, povezava na internet. Odlična je tudi povezava oziroma dostop s kamioni za dostavo blaga in nakladalna rampa za lažje manipuliranje z blagom. Kot navedeno prej pa ima objekt zagotovljeno veliko parkirišče, ki je v lasti najemodajalca in namenjeno parkiranju strankam.

Pogoji oddaje: cena najema je 7,00 eur/m², stroški niso vključeni in se dodatno zaračunajo.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški posredovanja razdelijo tako, da del teh, to je v višini ene najemnine in DDV, plača najemnik.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Lares nepremičninska družba d.o.o.
Štihova ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 041/361-314 Romana, 01/231-12-10

Referenčna št.:
6500632

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Lares nepremičninska družba d.o.o.

Štihova ulica 1
1000 Ljubljana


Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.