• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, poslovni prostor: CIGONCA

415.000,00 €Izračun kredita
360° pogled
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: Podravska | Upravna enota: Slovenska Bistrica | Občina: Slovenska Bistrica
CIGONCA, 430 m2, gostinski lokal, s prehrano, zgrajen l. 1806, adaptiran l. 2013, 1.236 m2 zemljišča, - popolnoma urejena in opremljena picerija do pred kratkim še delujoča - priznano in poznano ime picerije - dve veliki pokriti terasi - veliko urejeno parkirišče - takojšen začetek obratovanja - v neposredni bližini centra mesta - ob zelo prometni regionalni cesti, ki vodi do mejnega prehoda Rogatec - bližina avtoceste, prodamo. Cena: 415.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodamo znano Pizzerio KUKIizredno lepo s krušno pečjo na odlični lokaciji.  

Umeščena je v mirno okolje na obrobju mesta Slovenska Bistrica, naselje Cigonca.

  • le 1km do AC priključka Slovenska Bistrica
  • hitro dostopnih je tudi nekaj regionalnih centrov,  Slovenske Konjice 16 km, Poljčane z Bočem 9 km , Rogaška Slatina 23 km, Kidričevo 22 km, Ptuj 28 km, Maribor 25 km.
  • nahaja se ob regionalni cesti med Slovensko Bistrico,  ROGAŠKO SLATINO (20km) in PODČETRTKOM (20km),

kar predstavlja velik potencial za organizacijo raznih poslovnih in drugih družabnih dogodkov in potencial za dnevne obiskovalce, kakor tudi za tranzitne turiste, ki potujejo mimo.

Sam objekt je v celoti urejen kot poslovni prostor. V pritličju ki obsega 175 n2 se nahaja osrednji prostor s šankom, krušno pečjo in stopniščem v nadstropje. V pritličju sta še dva prostora za goste, kuhinja in sanitarije. Celotno zgornje nadstropje v velikosti nekje 145 m2,  je namenjeno gostom. Zunaj objekta sta tudi dve pokriti terasi velikosti 70 m2 in 50 m2. Ob stavbi je še veliko urejeno parkirišče. Prav tako sta zraven poslovnega prostora še dva manjša lepo urejena objekta velikosti vsak 28 m2 v posamezni etaži. V prvem je v pritličju skladišče, v nadstropju pa še večji prostor. V drugem objektu je v pritličju urejena hladilnica, v nadstropju pa večja pisarna. Objekta sta v nadstropju povezana in ju je možno urediti v stanovanje.

Lastnik tudi prodaja objekt-delavnico površine 445 m2, ki se nahaja na sosednji parceli velikosti 776 m2. Objekt bi se lahko preuredil v nastanitveni , stanovanjski ali poslovni. Novemu lastniku oz. investitorju se tako ponuja veliko različnih potencialnih možnosti, ki sedaj mogoče še niso izkoriščene. Ta objekt ni vključen v prodajno ceno picerije.

V prodajni vrednosti je vključena vsa oprema.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

IZJEMNA PRILOŽNOST NADALJEVANJA 20 LETNE TRADICIJE, PRIPOROČAMO OGLED !


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

MPTRG d.o.o.
Kersnikova ulica 17A
3000 Celje
tel.: 041/682-876 Vladimir Lešnik

Spletna stran:

Referenčna št.:
6437565

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

MPTRG d.o.o.

Kersnikova ulica 17A
3000 Celje

041/682-876 Vladimir Lešnik

Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.