• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: PIŠECE, 2674 m2

cca 59.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Posavska | Upravna enota: Brežice | Občina: Brežice
PIŠECE, 2.674 m2, samostojna, zgrajena l. 1997, 2.674 m2 zemljišča, P+1, prodamo. Cena: cca 59.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Dodaten opis

V Pišecah prodamo dokončan in adaptiran objekt in stanovanjsko hišo  v gradnji (zgrajeno do prve temeljne plošče) z gradbenim dovoljenjem in pripadajočim zemljiščem v izmeri 2674 m2 .Parcela ima zelo lepo lego.

Na parceli se nahajajo naslednji objekti.

- Objekt, ki je v celoti adaptiran. Razpored prostorov: hodnik, kopalnica, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in velika pokrita terasa. Čez celotno mansardo pa je urejen celoten spalni prostor. Priključki: elektrika, voda, peč na trda goriva, asfalt, javna razsvetljava.

- Nova stanovanjska hiša v gradnji oz. zgrajena je do prve plošče. Stanovanjska hiša je po gradbenem dovoljenju zasnovana kot pritličen objekt z mansardo. Objekt je pravokotne oblike tlorisnih dimenzij 9,7 m x 11,3 m, sestavljen iz dveh kubusov.

Osnovni kubus predstavlja stanovanje tlorisnih dimenzij 9,7 m x11,3 m (pritličje + mansarda). Pomožni pravokotno postavljeni kubus pa dimenzij 6,00 m x 9,00 m(pritličje + mansarda). V pritličju so predvideni naslednji prostori: vhod, shramba, garaža, kurilnica, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, kopalnica, dve spalnici in klet. Iz hodnika so speljane stopnice v mansardo. V kuhinji na vzhodni strani objekta je manjši izsek pravilne oblike in izhod na teraso. V mansardi pa se nahajajo naslednji prostori: spalnica, dve otroški sobi, hodnik, kopalnica, stopnišče in neizkoriščeno podstrešje.

- Oporni zid, kateri ima gradbeno dovoljenje za gradnjo nezahtevnega objekta in to dolžine in to 3,2 m+18 m ter višine 0,90 do 1,34 m.

Cena cca: 59.000,00 EUR oz. možnost pogajanja o ceni. Vredno ogleda.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Nepremičnine-Sanja Radivojević s.p.
Cesta prvih borcev 28
8250 Brežice
tel.: 041/800-834

Referenčna št.:
6284790

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Nepremičnine-Sanja Radivojević s.p.

Cesta prvih borcev 28
8250 Brežice


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.