• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 5 in večsobno: LJUBLJANA VIČ, TRNOVO, 190 m2

690.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik | Občina: Ljubljana
LJ. VIČ, TRNOVO, 190 m2, 5 in večsobno, dupleks, zgrajeno l. 2017, 115 m2 zemljišča, 1/2 nad., V urejeni soseski novejših hiš, odmaknjenih od mestnega vrveža, pa ravno prav blizu Centra se v Vili Trnovo nahaja moderno zasnovano dupleks stanovanje z lastnim dvigalom. Poleg terase (30 m2) s čudovitim razgledom na jugozahod, stanovanju pripada še lesena lopa ter dva pokrita parkirna mesta. Stanovanje s pridihom sodobnega designa bo navdušilo vse, ki si želijo trajnostno zasnovan in energijsko učinkovit dom s toplotno črpalko zrak-voda in kvalitetno vgrajenimi materiali, prodamo. Cena: 690.000,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje je v fazi pred končanjem, saj se želi investitor približati želji in interieru kupca. Uporabljeni so kvalitetni in najvišji standardi gradnje.

Konstrukcija: objekt je grajen na posteljici iz penjenega stekla, saj le ta preprečuje kapilarni dvig vode in z utrjeno površino omogoča, da je kompozicija armirano-betonskih temeljev stabilna na lokaciji. Celotna zasnova skeleta je armirano-betonska s polnili iz opeke in lesa.

Fasadni sloj opeke in AB sten je pokrit z 20 cm izolacije. Del fasade je iz Kerrocka z ustrezno UV zaščito.  Okna so troslojna iz Alu profilov. Senčenje je izvedeno z "krpan" žaluzijami debeline 60mm.

Ogrevanje in hlajenje objekta bo izvedeno s pomočjo reverzibilne toplotne črpalke zrak/voda z integriranim rezervoarjem. Toplotna črpalka koristi vir toplotne energije iz zraka.

Ogrevanje je predvideno s talnim gretjem.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Agencija Likof d.o.o.
Vodnikova cesta 71
1000 Ljubljana
tel.: 041/665-277

Referenčna št.:
6273287

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Agencija Likof d.o.o.

Vodnikova cesta 71
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.