• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: ZGORNJE PIRNIČE, 130 m2

210.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-okolica | Upravna enota: Lj. SZ del (Šiška) | Občina: Medvode
ZGORNJE PIRNIČE, 130 m2, samostojna, zgrajena l. 1967, adaptirana l. 1995, 543 m2 zemljišča, K+P+M, Lepo vzdrževana manjša hiša primerna za manjšo družino je naprodaj v osrednjem delu Pirnič. Hiša ima v spodnji etaži, ki je delno pritlična, delno pa zaradi razgibanega terena kletna, obilo pomožnih prostorov: garažo, shrambe, kurilnico, tudi eno sobo. V nadstropju so glavni bivalni prostori: dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica, spalnica in otroška soba. Ob prenovi leta 1995 je bila v mansardi izdelana še ena soba. Velika terasa, obrnjena na jug, ima dostop iz dnevne sobe, prodamo. Cena: 210.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Dodaten opis

Hiša se ogreva s pečjo  Buderus na kurilno olje, zraven je še peč na trda goriva, poleg tega ima  hiša ima še sončne kolektorje za pripravo tople vode. 

Spodnji del hiše je grajen iz betonskih zidakov, zgornji del je montažen. Ob prenovi je bila dodatno izdelana fasada iz slikatne opeke.

Lokacija je od Medvod oddaljena 1 km in od tacenskega mosta 4 km, do AC le 6 km vožnje brez semaforjev. Avtobusna povezava z mestnim LPP je urejena. Avtobusna postaja je blizu hiše. Nedaleč stran je samopostrežna trgovina Mercator, blizu je osnova šola, vrtec, medvode z vsem drugim (zdravstveni dom, banka, občina, dva nakupovalna centra, vlak) pa 1 km stran. 

V izgradnji je kanalizacija, jašek je že postavljen na delu parcele ob cesti. V kratkem prihaja tudi mestni plin. 

Po dogovoru s prodajalci je v primeru sklenitve prodajne pogodbe na kupčevi strani poleg plačila kupnine tudi obveznost plačila posredniške provizije v višini 2,44 % od dosežene prodajne vrednosti (DDV je že vključen). Davek na promet nepremičnine je na strani prodajalca. Nepremičnina je bremen prosta in takoj vseljiva.   


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Erjavec nepremičnine Erjavec Dušan s.p.
Glinška 10
1000 Ljubljana
tel.: 01/426-70-09, 041/716-727, fax.: 01/426-72-01

Referenčna št.:
6268525

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Erjavec nepremičnine Erjavec Dušan s.p.

Glinška 10
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.