• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2-sobno: CELJE, HUDINJA, PODJAVORŠKOVA, 59.9 m2

80.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Savinjska | Upravna enota: Celje | Občina: Celje
CELJE, HUDINJA, PODJAVORŠKOVA, 59,9 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1985, adaptirano l. 2013, VP/8 nad., funkcionalen razpored z možnostjo preureditve v 2,5 sobno stanovanje, stanovanje obsega večjo dnevno sobo z izhodom na zastekljen balkon, kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico, predprostor, zastekljen balkon ter klet, bivalni prostori orientirani na zahod, leta 2013 v celoti obnovljeno, ogrevanje urejeno preko daljinskega ogrevanja, zaradi nizke lege lahko dostopno, vseljivo takoj, prodamo. Cena: 80.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

Stanovanje obsega večjo dnevno sobo z izhodom na zastekljen balkon, kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico, predprostor ter zastekljen balkon. Stanovanju pripada tudi klet ter souporaba urejene kolesarnice. Možna preureditev v 2,5 sobno stanovanje, saj je zaradi prostorne dnevne sobe možna izvedba dodatnega kabineta ali otroške sobe.

V stanovanju je bila obnovljena kopalnica, zamenjana vsa notranja vrata (drsna), vgrajena so PVC okna z roletami, na novo vgrajeni radiatorji, urejene vse stene in tlaki ter vgrajena klimatska naprava.

V stanovanju ostane opremljena kuhinja in delno oprema v ostalih prostorih. Ogrevanje je urejeno preko daljinskega ogrevanja z nameščenim termostatom, ki omogoča optimalno porabo. V objektu in stanovanju je nameščen optičen telekomunikacijski kabel.

Večstanovanjska stavba in njena okolica sta urejena in vzdrževana. Na stavbi je bila zamenjana streha. Pred stavbo je urejeno parkirišče namenjeno stanovalcem in varovano z zapornico. Nahaja se na obrobju Celja, kljub temu pa je v bližini  vsa potrebna infrastruktura (trgovski centri, trgovina, pošta, banka, šola, vrtec, otroška igrišča, avtobusna postaja, AC priključek...).

ZA OGLED IN OSTALE INFORMACIJE NAS POKLIČITE!

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam nudimo kakovostno in celovito storitev nepremičninskega posredovanja. Poskrbimo za celovito izvedbo nepremičninskega posla ter zagotavljamo kvalitetno, strokovno in varno storitev vsem udeležencem. Pomagamo vam pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Pripravimo vam lahko tudi oceno vrednosti za vse vrste nepremičnin in različne namene, kot so prodaja ali nakup, za davčne namene, za potrebe kreditiranja, računovodskega poročanja, idr. Oceno vrednosti izdela pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin, ki ima pridobljeno dovoljenje Slovenskega inštituta za revizijo.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.
Savinova ulica 7
3000 Celje
tel.: 031/745-585

Referenčna št.:
6266626

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.

CELJE, CENTER, TEHARSKA CESTA

Prodaja: Stanovanje
Nadstropje: 1/1Leto: 1890
85,5 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1890, adaptirano l. 2001, 1/1 nad., mansardno, možna preureditev v štirisobno stanovanje z...
85,50 m2
69.900,00 €

TEHARJE, CELJE

Prodaja: Stanovanje
Nadstropje: 2/2Leto: 1900
82 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1900, adaptirano l. 2006, 2/2 nad., stanovanje obsega dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, dve ...
82,00 m2
69.900,00 €
Ponudnik

Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.

Savinova ulica 7
3000 Celje


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.