• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje
  • Zavarovanje novo

Prodaja, hiša, samostojna: LENART V SLOVENSKIH GORICAH, JUROVSKI DOL, ZGORNJI GASTERAJ, 190 m2

270.000,00 €Izračun zavarovanjaIzračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Podravska | Upravna enota: Lenart | Občina: Lenart
LENART V SLOVENSKIH GORICAH, JUROVSKI DOL, ZGORNJI GASTERAJ, 190 m2, samostojna, zgrajena l. 2013, adaptirana l. 2018, 11.000 m2 zemljišča, P+M, Nadstandard bivanja, popolnoma urejena parcela, opremljena hiša, takoj vseljivo, več parkirnih mest, hacienda, park, nezahtevno obdelovanje površin, sprostitev, 10 km do avtocestnega križa, prodamo. Cena: 270.000,00 EUR
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

Prodamo novejšo hišo, ki nudi nadstandard in popolno udobje bivanja, stran od mestnega vrveža in z dobrim hektarjem skrbno negovanega zemljišča, katero pa ni zahtevno za vzdrževanje. Ta prelepa hacienda je 20 km iz Maribora, a slabih 10 km do priključka na avtocestni križ za Avstrijo, Ljubljano, Lendavo.. Celotna dovozna cesta je asfaltirana in redno vzdrževana vse letne čase.
Hiša, skupaj z dvema zaprtima garažama in dvema pokritima parkirnima mestoma, vrtno kuhinjo in lopo, stoji v Zgornjem Gasteraju, na vrhu hriba, od koder seže oko daleč na obzorje na vse štiri strani neba. Pot od mogočnih vhodnih vrat na daljinsko odpiranje do vhoda hiše in parkirnih mest je tlakovana. Celotno posestvo je ograjeno.

Lastniki so tako hišo kot okolico urejevali več let, saj so pri svojem delu perfekcionisti. V hišo so se vselili 2013. leta. Dober ha zemljišča je raznovrstno posajen. Na posestvu najdemo okrasne grmovnice kot so pušpan, magnolije, španski bezeg, vrbe, vrtnice kot nekaj sadnega drevja. Brežina je bila pred kratkim pogozdena. Na posestvu je tudi prostor za ureditev tenis igrišča ali za kakšen »green« za golf.
Hiša je pritlična, nepodkletena, z mansardo. A prostora imate dovolj, saj poleg hiše stoji zidana garaža za 2 avtomobila in nadstrešek. Hiša ima tudi vrtni paviljon z urejeno kuhinjo in prostorom za druženje.

Hiša je opečnate gradnje in toplotno ter protivlažno izolirana.

PRITLIČJE: vetrolov, predprostor s stopniščem, kopalnica s tuš kadjo in omarami izdelanimi po naročilu, samostojen WC, spalnica in velik odprt prostor s kuhinjo s skrito shrambo, jedilnico in dnevnim prostorom. Poseben čar daje prostoru moderna lončena peč, katera zagotavlja toploto skozi ves zimski čas. Hiša ima sicer za ogrevanje etažno plinsko peč ( plinski rezervoar je vkopan na parceli za hišo), a poraba je zaradi odlične izolacije hiše in lončene peči zelo mala. Iz dnevnega prostora je izhod na veliko teraso.

NADSTROPJE: Po elegantnih stopnicah pridemo v mansardni del hiše, kjer je velika kopalnica s kadjo in sauna! (finska in infra sauna). Tu so še tri večje sobe. Iz dveh sob je izhod na 20 m2 velik balkon, od koder lahko občudujete lepote narave.

V hiši je po vseh sobah parket, v kopalnicah in kuhinji keramika, na balkonu in terasi pa granit.

Skupaj ima hiša 150 m2 uporabne površine. Poleg pa seveda še teraso iz jedilnice in balkon v mansardi.
Poleg hiše je zidana garaža, delavnica, skladišče za drva, WC in nadstrešek za 2 avtomobila, Lastniki so poskrbeli še za jašek ponikalnice in zbiralnik meteornih voda. Pri garaži je hidrofor, ki je uporaben tako za pranje avtomobila kot zalivanje okrasnih grmičkov.

Lastnik ima vso potrebno vrtno orodje in aparate za enostavno obdelovanje in vzdrževanje posestva. Tako je v garaži mali traktor, primeren tudi za košnjo v hribu, kosilnica Husquarna z mulčarjem, nitka, motokultivator, mali in veliki prekopalnik za zemljo in še veliko drobnega orodja, potrebnega pri oskrbi posestva.

NAMIG AGENTA: Hiša in celotno posestvo ponujata še veliko več kot je opisano v oglasu. Zelo nas pokličite za ogled. Priporočamo nakup vsem, ki si želijo miru in sožitja z naravo, velikega zemljišča in nadstandarda bivanja. V ceno je všteta skoraj vsa oprema. Resnim interesentom lahko na mail pošljemo tudi tloris celotne hiše.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Vital Pro, d.o.o.
Hrastje 41 A
2341 Limbuš
tel.: 041/666-745, 041/630-061

Referenčna št.:
6266625

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Vital Pro, d.o.o.

SKOKE

Prodaja: Hiša
Nadstropje: K+PLeto: 1981Zemljišče: 1640 m2
233,1 m2, samostojna, zgrajena l. 1981, adaptirana l. 2018, 1.640 m2 zemljišča, K+P, lepo vzdrževana hiša, novejša oprem...
233,10 m2
175.000,00 €
Ponudnik

Vital Pro, d.o.o.

Hrastje 41 A
2341 Limbuš


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.