• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, hiša, samostojna: NOVA VAS, NAJEM Z ODKUPOM, 154.3 m2

500,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Hiša | Regija: Notranjska | Upravna enota: Cerknica | Občina: Bloke
NOVA VAS, NAJEM Z ODKUPOM, 154,3 m2, samostojna, zgrajena l. 1904, adaptirana l. 2011, 1.575 m2 zemljišča, Izjemno prostorna, svetla hiša velikosti 154,3 m2, na odlični lokaciji in sončni, veliki, ravni parceli, z razgibanim tlorisom. Hiši pripada skedenj, vrt in velik sadovnjak, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes
Energ. razred:
G
 (210 - 300 kWh/m2a) in več
Šifra oglasa:
HNVO

Dodaten opis

Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture (vrtec, OŠ, trgovina,…), v mirnem in urejenem naselju hiš. Neto površina pritličja znaša 130 m2. Razporeditev prostorov je sledeča: velika klet z oknom; pritličje: vhod, prostoren hodnik z novim stopniščem v zgornje nadstropje, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, večja soba, velika kopalnica s kadjo, tuš kabino in oknom, ločen WC z oknom, kurilnica in shramba . 1. nadstropje:  je neizdelano, ponuja pa odlično možnost za ureditev po lastni izbiri. Izdelana je samo terasa. Velikost podstrešja je 130 m2.

Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje -  centralno na olje ali drva. Ogrevanje vode je prav tako na olje ali drva. ZK je urejena in brez bremen. Pritličje hiše je renovirano v celoti, nadstropje je neizdelano. Zidovi hiše so debeli, kar omogoča, da je poleti v hiši prijetno hladno, pozimi pa zadržuje toploto.

Streha na hiši je bila zamenjana leta 2011. Okna so nova (leta 2009) v celotni hiši, tudi v nadstropju. Fasada je bila sicer nova leta 2002 (brez izolacije), vendar jo je potrebno narediti na novo. Inštalacije so bile zamenjane leta 2009.

Hiši pripada tudi lesen skedenj, ki ga je možno obnoviti ali podreti. Parcela je velika, ravna, sončna in se nahaja za hišo, kar omogoča mir in zasebnost. Na parceli je večji zelenjavni vrt in velik, čudovit sadovnjak.

Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v naravi in miru in so radi hitro v mestu. Do Bloškega jezera je 4 km, v bližini je tudi krožna Krpanova pot, ki jo lahko prehodimo ali po njej kolesarimo.

Prodajna cena hiše je 99.990 EUR. Postopek odkupa: podpišeta se najemna pogodba in predpogodba. Ob podpisu obeh pogodb se plača 10% ara od pogodbene vrednosti in ena najemnina. Dokončno plačilo celotne kupnine je v roku 18 mesecev.

Najemnina znaša 500 EUR plus stroški.

Priključki: internet, kanalizacija.

Opremljenost: Hiša se prodaja opremljena oz po dogovoru in je na voljo takoj.

Pogoj prodajalca/najemodajalca je, da kupec/najemnik prevzame del provizije v višini 2% od pogodbene vrednosti.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

NIONA, Nina Rangus s.p.
Koče 117
6258 Prestranek
tel.: 041/338-368

Referenčna št.:
6266597

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

NIONA, Nina Rangus s.p.

Koče 117
6258 Prestranek


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.