• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: DOBENO, Z DVIGALOM, 494.5 m2

435.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-okolica | Upravna enota: Domžale | Občina: Mengeš
DOBENO, Z DVIGALOM, 494,5 m2, samostojna, zgrajena l. 2010, 602 m2 zemljišča, V izredno urejenem naselju posredujemo pri prodaji samostojne družinske hiše, ki se ponaša s čudovitim pogledom na širšo okolico Ljubljane. Nahaja se na najvišji točki v naselju, kjer ostali sosedje ne motijo udobnega bivanja. Soseska, kjer se hiša nahaja nudi veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, prodamo. Cena: 435.000,00 EUR
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

Hiša ima krasen odprt tloris, ki predstavlja štiri etaže (P+VP+N+M).

V pritličnem delu nas pričakata garaža za parkiranje dveh avtomobilov in shramba. Stopnice ali dvigalo v hiši nas popeljejo v visoko pritličje, kjer se nahaja operativni del hiše – kurilnica, likalnica, garderobna soba in velika kopalnica. V tej etaži je možnost izdelave enosobnega stanovanja z izhodom na atrij.

V nadaljevanju se povzpnemo do osrednjega/bivalnega dela – do dnevne sobe s kaminom v povezavi z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na atrij. Atrij je delno ozelenjen delno pokrit z ekostičnim lesom. V tem nadstropju se nahajajo še spalnica, garderoba, kopalnica in ločen WC. V mansardnem delu nas pričakajo galerija, predsoba, spalnica s kopalnico in dva balkona s čudovitim razgledom.

Hiša je izjemno prostorna, z odprtimi prostori. Opremljena je bila skrbno in premišljeno. Resnično vredno ogleda in nakupa.

Čimprej nas pokličite in se o tem tudi prepričajte.

Prodajalčev pogoj nakupa: strošek za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % prodajne vrednosti + 22 % DDV.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Casa 69 d.o.o.
Vodovodna cesta 99
1000 Ljubljana
tel.: 041/988-188 Dalibor Koščak

Referenčna št.:
6224861

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Casa 69 d.o.o.

Vodovodna cesta 99
1000 Ljubljana

041/988-188 Dalibor Koščak

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.