Prima 119

Lesena hiša Prima 119 s svojimi preprostimi in čistimi sodobnimi linijami deluje po principu »manj je več«. Enostavno obliko te čudovite pritlične dvokapnice popestri razgiban tloris in lesen opaž, ki ga lahko zamenjate tudi s kamnom.
Vrsta:
Enodružinske hiše

Tip:
Atrijske hiše

Velikost:
119,00 m2 (tipski/vzorčni model)

Cena:
93.600,00 € (tipski/vzorčni model)

Energijsko varčna hiša z dvokapno streho, kjer lahko izkoristite tudi mansardo. Zunanje dimenzije hiše so 14,25 m x 9,7 m.

Načrti hiše
Tloris hiše navduši vse, ki iščejo pritlično hišo z bivalnim in spalnim delom v pritličju ter izkoriščeno mansardo. V pritličju se tako nahajajo prostoren bivalni prostor, spalnica z lastno kopalnico, soba, dodatna manjša kopalnica, tehnični prostor in dovolj velika vhodna veža. V mansardi je izdelana dodatna soba ter odprta galerija, kamor lahko umestite fitnes, pisarno ali kotiček za branje.

Prima 119 je zgrajena iz najkakovostnejšega gradbenega lesa smreke in drugih materialov, ki zagotavljajo varno bivanje in visoko energetsko učinkovitost. Izbirate lahko med različnimi konstrukcijskimi sistemi za gradnjo nizkoenergijskih ali pasivnih hiš.

PREDNOSTI:

  • Posebnost hiše je svetel bivalni prostor,
  • odprt do slemena,
  • les je lahko viden.

Dogovorite se za sestanek za več informacij. 

Ponudnik

Pošlji povpraševanje