O 150 Pick&Place

Prostorna lesena hiša iz linije PICK&PLACE z izkoriščeno mansardo in funkcionalno tlorisno razporeditvijo ponuja dovolj prostora za udobje 4- ali 5-članske družine.
Vrsta:
Enodružinske hiše

Tip:
Mansardne hiše

Velikost:
150,00 m2 (tipski/vzorčni model)

Cena:
108.200,00 € (z DDV)

Energijsko varčna hiša z dvokapno streho dobro izkoristi 150 m2, ogreva pa se s toploto črpalko, preko talnega gretja. Zunanje dimenzije hiše so 7,9 x 11,5 m.

Načrti hiše
Dinamična tlorisna razporeditev ponuja dovolj diskretnosti za vsakega posameznika, zračen bivalni prostor v obliki črke L pa je primeren za vsakodnevno druženje. Jedilnica se odpira na teraso, ki se poleti lahko spremeni v jedilnico na prostem. V pritličju se nahaja tudi izredno svetel kabinet, ob katerem je premišljeno umeščen WC s tušem. Tako lahko kabinet spremenimo tudi v spalnico v pritličju. Dodaten prostor je ustvarjen z velikim hodnikom, tehničnim prostorom in shrambo pod stopniščem.

V mansardi se iz velikega hodnika s frčado dostopa do vseh sob. Poleg spalnice v obliki kubusa se tam nahajajo še tri sobe, v katerih lahko uredimo otroške sobe, kabinet, fitnes, igralnico ali sobo za druženje. V mansardi je tudi večja kopalnica s strešnim oknom.

Zunanji videz hiše popestri kubus, ki je lahko oblečen v lesen opaž. Ob hiši obstaja možnost namestitve nadstreška za dva avtomobila, shrambe za orodje in kolesarnice.

PREDNOSTI:

  • nizkoenergijski konstrukcijski sistem Optima +,
  • podarimo projekt za gradbeno dovoljenje DGD,
  • kratek dobavni rok,
  • odličen paket.

Dogovorite se za sestanek za več informacij.

Ponudnik

Pošlji povpraševanje