L 156 Pick&Place

Lesena montažna hiša L 156 iz linije PICK & PLACE je prava izbira za večjo družino, ki je navajena udobja velikih prostorov.
Vrsta:
Enodružinske hiše

Tip:
Mansardne hiše

Velikost:
156,00 m2 (tipski/vzorčni model)

Cena:
115.500,00 € (z DDV)

Zunanje dimenzije hiše so 11,5 x 9,2 m, naklon strehe 40 stopinj, zgoraj se nahaja svetlobnik za dobro osvetlitev hodnika, v ponudbo so vključena lesena troslojna okna, balkonska vrata in panoramske stene Jeloterm.

Načrti hiše

Pozornost pritegnejo velike steklene površine in sodobna arhitektura brez napuščev. Videz hiše popestrijo elegantni francoski balkoni iz inoxa. Enostavna oblika zagotavlja visoko energetsko varčnost hiše. Možnost dodatnih funkcionalnih in stilnih elementov v obliki nadstreška, pergole, lope ipd.

Odprt bivalni prostor združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Osvetljen je s treh strani, dopolnjujejo pa ga kar trije izhodi na zunanjo teraso. Vaša odločitev je, s kako veliko teraso boste podaljšali bivalni prostor v naravo. V pritličju najdemo še priročno shrambo pod stopnicami, večji vetrolov, kopalnico s prehodom v tehnični prostor in kabinet, primeren za domačo pisarno, pralnico ali le dodaten prostor za shranjevanje.

V mansardi se nahaja druga, izredno udobna kopalnica, ki predstavlja pravi kotiček za sprostitev. Tam so predvidene tudi tri sobe, od katerih se lahko ena preuredi v igralnico, fitnes, pisarno ali dodatno garderobo. Četrti sobi, glavni spalnici, pripada tudi svetla zasebna garderoba.

PREDNOSTI:

  • nizkoenergijski konstrukcijski sistem Optima +,
  • podarimo projekt za gradbeno dovoljenje DGD in PZI,
  • kratek dobavni rok,
  • lesena okna s troslojno zasteklitvijo,

Za več informacij o hiši nas kontaktirajte na info.hise@jelovica.si in se dogovorite za sestanek.

Ponudnik

Pošlji povpraševanje