Nazaj

ZEUS ENERGIJA D.O.O.,

ZEUS ENERGIJA D.O.O.,

Izdelava in izdajo energetskih izkaznic, svetovanje o učinkoviti rabi energije, individualne rešitve za boljšo energijsko varčnost stavb.

Podjetje Zeus energija, d. o. o., je pooblaščeno za izdelavo in izdajo energetskih izkaznic za stavbe, ki so po energetskem zakonu obvezne pri prodaji stavbi ali njenega dela, pri oddaji stavbe v najem za obdobje najmanj enega leta ter za javne površine s površino nad 500 m2. Izdajamo računske in merjene izkaznice po zelo konkurenčnih cenah, na voljo pa smo vam tudi za vsa morebitna vprašanja v zvezi s tem. Storitev opravljamo po celotni Sloveniji za enake cene! Pošljite povpraševanje in ugodili bomo vašim pričakovanjem!

Nudimo tudi svetovanje o učinkoviti rabi energije ter vam pomagamo najti individualne rešitve za boljšo energijsko varčnost stavb. Opravljamo energetske preglede in redne preglede klimatskih sistemov. Projektantsko načrtujemo energetsko varčne stavbe. Prenovljena energetska direktiva predvideva, da morajo biti vse nove in javne stavbe skoraj nič energijske do leta 2020. Kaj to pomeni? Obrnite se na nas, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam pomagali pri načrtovanju nič energijskih objektov.

Število obiskovalcev: 837

Kontakt

ZEUS ENERGIJA D.O.O.,

Robova cesta 3
1360 Vrhnika
T: 051/670-323
T: 01/620-36-70
F: 01/620-36-83
zeus.energija@gmail.com