Nazaj

ENERSON D.O.O.,

ENERSON D.O.O.,

Izgradnja sončnih elektrarn, energetske storitve, projektiranje in upravljanje.

Enostavno, poceni in hitro do energetske izkaznice. Tako pridete do energetske izkaznice, če jo naročite pri nas, v Enerson d.o.o.
Izkušeni strokovnjaki, visoka profesionalnost, dosledno spoštovanje rokov, to so naše odlike. Ne obljubljamo ničesar, česar ne izpolnimo, skladno z dogovorom z našimi strankami.
Razlogi za naročilo energetske izkaznice so različni, kot so različni naši partnerji. Mi se tega zavedamo in skladno s tem izdelujemo energetske izkaznice, hitro ter strogo po normah, kot jih določajo zakoni in strokovni standardi.

 

Energetska izkaznica je zelo koristen dokument in instrument s katerim lahko veliko prihranite in hkrati naredite tudi veliko za naravo in okolje v katerem živite. Izpolnite obrazec "Zahteva za naročilo energetske izkaznice" in podpisanega pošljite na naš naslov:

Enerson d.o.o.
Partizanska 5,
2000 Maribor

ali skeniranega na: info@enerson.si ali po faksu na: 02/23 45 691. Lahko pa nas preprosto pokličete na 02/23 45 690 in z veseljem vam bomo svetovali.

Ponujamo vam tudi celovito ponudbo na področju pridobivanja električne energije neposredno iz sonca in drugih alternativnih ter ekološko manj spornih virov. Zaradi nenehnih tehnoloških napredkov in inovacij na področju pridobivanja električne energije in toplote naše delovanje sega tudi na področje soproizvodnje toplote in električne energije oz na tako imenovane kogeneracije. Ker se v podjetju Enerson d.o.o. zavedamo, da je skrb za energijo tako iz stroškovnega kot tudi iz okoljskega vidika zelo pomembna, pa svojim strankam ponujamo tudi mnogo celovitih rešitev na področju rabe vseh dostopnih energetskih virov. Umetnost zniževanje potrebne energije, ki ne gre na račun odpovedovanja udobju je naša mantra, zato je pametno trošenje virov, skupaj z energetsko sanacijo stavb prvi imerativ, ki mu podrejamo vse ostalo.

 

Število obiskovalcev: 820

Kontakt

ENERSON D.O.O.,

Partizanska cesta 5
2000 Maribor
T: 02/234-56-90
F: 02/234-56-91
info@enerson.si