Nazaj

AGNI, BIOMASNO OGREVANJE, KAMINI, SOLARNI SISTEMI, d.o.o.,

Naša primarna dejavnost je prodaja in vgradnja kakovostne opreme za ogrevanje celotnega objekta, posameznega prostora ali ogrevanja samo sanitarne vode s pečmi na biomaso ali s pomočjo sončnih kolektorjev. Ponujamo vam produkte, ki vam omogočajo visok izkoristek vložene energije in zanesljivo delovanje takrat, ko je to najbolj potrebno.

 


Eco Rikatronic

Za ogrevanje obstoječe hiše ali novogradnje

Izdelke dobavimo in vgradimo na ključ, kar pomeni, da vam naše naprave ne bomo samo prodali, ampak jo bomo tudi strokovno vgradili in skrbeli za njeno nemoteno delovanje. Za vas smo prava izbira, če imate individualno stanovanjsko hišo, ki jo zaenkrat ogrevate s kurilnim oljem ali plinom. Zaradi vse dražjih energentov in okoljske politike, boste obstoječe energetsko potratne in okolju neprijazne ogrevalne naprave primorani zamenjati z ustreznejšimi sistemi.

Naše peči pa so primerne tudi za ogrevanje novogradenj, ki so že v osnovi izdelane bolj izolativno, v prodajnem programu pa imamo tudi peči za ogrevanje nizko energetskih in pasivnih objektov.
 


Impera


Lahko vam ogrejmo vse od vaše dnevne sobe s kaminom, hiše s pečjo centralne kurjave, poslovni objekt z večjo površino ali industrijski objekt do nekaj 10MW. Pri odločitvi o tem, kakšen sistem ogrevanja izbrati, pa vam pomagamo s strokovnim nasvetom.

Naše vodilo je, in upamo, da bo postalo tudi vaše, vseslovensko in še širše:

"Skupaj napravimo Slovenijo in svet energetsko neodvisna z obnovljivimi viri energije."
 

Število obiskovalcev: 1046

Kontakt

AGNI, BIOMASNO OGREVANJE, KAMINI, SOLARNI SISTEMI, d.o.o.,

Jezero 141
1352 Preserje
T: 0599/20-669
T: 051/206-692
info@agni.si
Kaminske peči
T: 051/206-692
info@rika.si
http://www.rika.si