• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 3-sobno: ŠENTJUR, CENTER

138.900,00 €

Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Regija: Savinjska
Upravna enota: Šentjur
Občina: Šentjur
Velikost:112.45 m2
Nadstropje:2/2
Leto:zgrajeno leta 2012
Pošlji povpraševanje
ŠENTJUR, CENTER, 112,45 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2012, 2/2 nad., z balkonom, možen dokup parkirnega prostora, prodamo. Cena: 138.900,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v novem poslovno stanovanjskem objektu, ki ga odlikuje sodobna arhitektura, z odprtimi prostorskimi rešitvami in urejenim parkiriščem. Dva vhoda v stanovanjski del objekta, stopnišči in hodnik so zasnovani  kot odprt, z dnevno svetlobo osvetljen prostor, z dvemi dvigali, brez pragov, prilagojeni otroškim vozičkom ali gibalno oviranim osebam. Objekt odlikuje energetska učinkovitost, geotermalno talno ogrevanje in hlajenje prostorov ter ogrevanje sanitarne vode. Lokacija je odlična, le nekaj minut oddaljena od centra mesta, kakor tudi od avtocestnega priključka. Naložba v to stanovanje je dolgoročno pozitivna rešitev vašega stanovanjskega problema, saj vam nudi konfort in udobje za kvalitetno bivanje s poudarkom na energetskem prihranku.

Več informacij na http://stanovanja.kea.si

Vljudno vabljeni na ogled stanovanja!

Spletna stran:

Referenčna št.:
5687812

Ponudnik

KEA, d.o.o.

Lokarje 1A
3230 ŠENTJUR

041/368-625

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.