• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

PTUJ, OSOJNIKOVA CESTA: Prodaja, poslovni prostor, kombiniran prostor:

cca 1.700,00 €/m2

Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Poslovni prostor
Regija: Podravska
Upravna enota: Ptuj
Občina: Ptuj
Velikost:58 m2
Nadstropje:pritličje
Leto:zgrajeno leta 2004
PTUJ, OSOJNIKOVA CESTA, 58 m2, kombiniran prostor, zgrajen l. 2004, pritličje, Kvalitetno opremljen, odlično ohranjen poslovni prostor za izvajanje mirne dejavnosti, prodamo. Cena: cca 1.700,00 EUR/m2

Dodaten opis

Lokal se nahaja v pritličju poslovno stanovanjske zgradbe na Osojnikovi cesti na Ptuju. Lokal je popolnoma opremljen za trgovinsko dejavnost, lahko pa se z majnimi posegi spremeni tudi v poslovni prostor za mirno storitveno dejavnost. Lokal ima lastno ogrevanje na zemeljski plin, lasten WC in garderobo ter prostor za manjšo pisarno. V lokalu je nameščen tudi video nadzorni sistem ter alarm. Skratka lokal je pripravljen da v trenutku začnete svojo lastno trgovinsko dejavnost. Lokal je bil uporabljan semo 1 leto.

Referenčna št.:
5612739

Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA

041/264-894

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.